Eram intr-un taram bleo-alb, asteptand……Linistea era frumoasa, la fel clarul, bucuria, patrunderea.

Simteam ca urmeaza o comunicare cu tatal meu care a facut Trecerea acum 3 ai insa nu stiam in ce fel se va face.

Deoadata s-a deschis un cerc format din lumina aurie si calauzita am pasit in el. De jur imprejurul lui s-au conturat si alte cercuri sustinatoare, protectoare, reglatoare pentru comunicarea care avea sa se faca.

Tati tu esti? Te simt de cateva zile. In fiecare trialog esti prezent, in fiecare initiere.

Eu sunt. In mare iubire.

Tati cum te simti acum aici?

Sunt inistit dar parca singur. Imi este dor de voi.

Tati imi vine sa te intreb despre urmatoarea intrupare. Cand o vei face?

Cat de curand.

Te bucura acest lucru?

Da. Il astept cu mare`drag.

Au fost multe teme pe care nu le-am facut multe doruri pe care nu le-am onorat. Nadajuiesc ca in viata aceasta sa fiu mai aproape de Centru, mai prezent in fapta, mai viu.

Iti simt chipul adancit si vad in mainile tale o carte.

Aici sunt alegerile facute, durerile creeate, povestile neduse la bun sfarsit.

Am vrut sa vezi o astfel de carte.

Am luat-o rasfoind-o. in freamat. Paginele se deschideau singure dezvelind pe fiecare cate o borna de Sens sau mai multe evitate, neonorate, nevazute sau dimpotriva stralucind, luminand drumul, calauzind.

M-a luat de mana si m-a dus la o masa pe care se aflau trei sfere. Una continea trei bucurii alta sapte intelegeri alta un dar.

Aceastea le-am facut in viata cu trup atunci cand tu m-ai cunoscut. Aceasta este aurul meu ceresc. Insa stiu ca vor fi mai multe in viata viitoare.

Tata ce sfat imi dai?

Sa alegi frumos, urmand chemarile sufletului.

Ce pot spune celor care au rude sau parinti aici?

Ca doar continuam Drumul fara masca insa, fara ascunzisuri, SINCER, AUTENTIC, PATRUNZATOR.

Tata povesteste-mi de pregatirea ta aici….Acum,

Dimineata imi limpezesc chipul in apa unui lac care imi dezvaluie mastile folosite in viata cu trup ajutandu-ma sa ma corectez. Apa curge peste chipul meu de acum si spala tot ceea ce am creeat. E dureros dar si eliberator. Uneori masca ma acapareaza iar atunci ghidul meu intervine ajutandu-ma sa trec de toate mastile dn toate vietile pana ajung la chipul christic.

Apoi merg intr-o poiana unde toate aspectele imi vorbesc atingand corzile fiintarii. Imi aud toate gandurile si imi vad toate emotiile. E taramul regasirii. Pana ajung in mijlocul poienii ma simt foarte necajit, abatut, trist. Totul doare. Insa cand ating Centrul, ghizii imi iau povara dezvelindu-mi gandul pur, emotia nepatata.

Aici imbrac un fel de haina frumoasa, primitoare, caldurasa si asa ma pot plimba printre flori, primind indrumare inclusiv de la ele pentru ceea ce voi numiti Cale. In acest cadru absolut totul, copacii, florile, apa imi ofera calauzire. Intreb si mi se`raspunde instant. Ma simt atat de bine.

Apoi merg in tunelul reamintirii. La inceput e intunecat si deseori ma intanesc aici cu fricile mele. De la jumatate apare lumina iar eu pot vedea pe ecrane lucrurile pe care e de dorit sa mi le reamintesc in viata cu trup pentru a sustine invatarea. Ghizii mei imi ofera indrumare. Ma opresc adeseori in fata unui ecran si las nucleul de lumina sa ma invaluie.

Apoi merg la Cerc acolo unde frati de-ai mei se intalnesc pentru a se pregati in vederea unei noi intrupari. la Cerc, cele trei calauze ne ajuta sa impletim bucuria, frumusetea, linistea sa o asezam in fiecare Acum. De fiecare data tesem alte trei virtuti , le asezam in tesatura viitoare ca sa nu le mai uitam. Daca ne intepam, calauzele ne spun sa fim atenti acolo va fi Provocarea.

Apoi merg la AlMan ghidul meu pentru povatuire. Alman e bland, calduros, primitor. Foloseste hartile ceresti exersand cu mine cel mai frumos scenariu. AlMan imi spune ca acum voi reusi, voi fi mai harnic, voi putea sa inchid minunat urmatoarea viata. Analizam impreuna anumite puncte de rascruce si felul in care e de dorit sa mi fac alegerile. AlMan imi arata darurile sfatuindu-ma sa nu uit ca sunt insotit permanent si intim conectat cu Sursa.

Apoi merg in casuta mea. Sunt singur aici dar bucuros. Am doar o fantana in mica gradina si o tablie. Sunt trei lucruri simple pe care le fac….beau apa limpede, ma gandesc`la o alegere si o scriu, contemplu.

AlMan ma viziteaza si aici insa eu prefer Centrul lui pentru ca imi plac culorile, energia de acolo si mai ales sa stau in preajma lui.

Acum ma retrag lasandu-ti acest mesaj…..Traiti frumos fiecare pas ca sa va intalniti frumos cu viata de aici.