( Aceasta comunicare si toate pe care le-am asezat azi pe www.frecventaom sunt corespondente frumoase in Unime cu cel care mi-a fost Tata in aceasta viata si care a plecat din acest plan pe 19 ian 2013. In cinstea lui, le-am asezat azi intr-un buchet frumos spre Cinstirea lui cu Dragul cel mare..)

Era o dimineata dulce, linistita, blanda. Imi spalam interiorul cu iertari si il rotunjeam cu recunostiinta. Si am simtit in starea aceea rotunda, completa ca as vrea sa vorbesc cu taticul meu care a trecut dincolo de val pe 19 ianuarie 2013.

In rasaritul de aripi al sufletului s-a deschis in seninul intentiei, o campie frumoasa verde cu pletele desfacute, plina de mesaj si calda generozitate. Patru drepti stateau fiecare pe o piata descriind un patrat si jucau un joc sa spunem un pic altfel. Primeau dintr-o sfera mare frumoasa alb-argintie, o minge de lumina pe care o imbracau pentru a se hrani, hidrata apoi o trimiteau la celalalt. Si intotdeauna mingea se scurgea cumva in corpurile lor semidense dandu-le o consistenta si apoi se intorcea in maini plecand spre celelalte prezente si descriind o geometrie frumoasa, calda, emitenta.

Tati era pe prima piatra din stanga…Am urmarit o vreme jocul apoi l-am intrebat: Ce faceti aici? Primim si daruim. Cum asa? Invatam sa primim cu totul si apoi sa daruim cu totul. E ceva ce n-am facut in vietile noastre. Si mingea ne ajuta. Si geometria pe care o creeati cand aruncati mingea, ce inseamna?! Ca legaturile divine s-au facut si fiecare tablou se inscrie in noi ca sa nu-l mai uitam cand ne vom intoarce pe Pamant sau Altundeva. Si am rasfoit aceste geometrii si erau 12, compuse din multe unitati de Sens, bucurii intregitoare, consistente. Si fiecare tablou avea un centru radiant care comunica cu mine si cu ei in aceeasi masura. Si eu imi reaminteam si ei…..

Apoi am zarit o moara intoarsa la noi si m-am uitat la Tata si l-am intrebat. De ce e cu spatele?Pentru ca un drept e acolo. Cum anume? Ce face?Cerne divinul din faptele lui. Cand termina el vom merge pe rand si noi. Si pot sa vad tata? Si am zarit cateva fire de aur intr-o mana si mult nisip in alta. Si am inteles….. Apoi moara s-a intors si tata s-a indreptat spre ea. Si cat a cernut i-am simtit chipul chinuindu-se parca interiorul lui simtea din nou fiecare fapta. Si la final am vazut ca panza in care era imbracat s-a patat iar o mana tinea cateva fire de argint si unul singur de aur si o alta mana mult nisip. Ce inseamna asta? Ca atata Cer am adus in vietile mele. Ce simti cand spui asta? Cat a cernut m-a durut insa nu suferinta as numi-o ci patrundere, intelegere iar la final am stiut…..culeg doar cateva fire de argint si unul de aur insa sunt hotarat sa fiu mai harnic in viata viitoare. Ce faceti cu aceste fire de aur si argint? Le punem intr-un fel de colac de lumina si facem un soi de impletitura cu ele. Se aduna tot aurul din toate vietile. Si cand in trup apar provocarile si cerem ajutorul de la Ceruri, apare acest colac salvator. La unii mai mare la altii mai mic. Insa intotdeauna apare si el poate fi un gand bun, o bucurie, o revelatie, o intuitie, o rezolvare, o intelegere, o iesire din situatie. Tata ce fac copiii pe care nu i-ai facut si pe care i-am vazut ultima data? Sunt fericiti. Ma viziteaza deseori. Multi s-au intrupat. Atunci cand simt ca nu se aseaza unitatile de lumina, ii chem, fac un cerc in jurul meu si ma ajuta. Si de fiecare data vii si tu. Si toti pe raze imi trimiteti cate ceva. Si la final aripile lor si ale ingerilor care vin si ei se intalnesc si devin Una si eu raman bucurandu-ma de lucrarea lor dumnezeiasca. Tata sambata 19 oct va fi pomana ta de 9 luni. Iti doresti ceva?Doar sa simt iubirea voastra. Ma ajuta mult. Vor fi 9 cercuri de lumina si cu ajutorul vostru voi trece prin toate. E un fel de salba pe care o voi primi. 9 daruri sa lasati. E ceva ce simt ca nu-ti-am daruit si parca sufletul tau mi-o cere…..Bucurie…. Ai plecat trist si parca tot asa te simt, Reinvat multe lucruri si ceea ce stiu ca urmeaza sunt lectiile bucuriei. Aici voi avea un ajutor si un ghid minunat, pe SarRa. SarRa? Da chiar ea….. Si cand vei incepe? Cat de curand si ceea ce vreau sa-ti spun este ca atelierele tale Bucurania au fost inspirate tot de ea iar eu voi fi cu voi, reinvatand Bucuria. Mi-ai facut un mare cadou poate fara sa-ti amintesti.

La atelierele tale participa multe suflete din clase de spiritualitate diferite. Ne bucuram ca ne primesti….si ca suntem Impreuna. Iti multumesc, Tata, Cand simti revino……Te astept in drag ceresc,