Atunci cand unim Cerul cu Pamantul in SFANT NUMELE TAU, VEDEM COLOANA INFINITULUI imbracata de o SPIRALA, boltind ZARILE INTERIOARE cu NELIMITAREA EI.

 Brancusi care a fost un trezitor, deschizator de sensuri, un initiat, a adus din reteaua NOULUI PAMANT, geometrii armonioase carora le-a dat linia FIRESCULUI, NORMALITATII, BUCURIEI DE A FI, unind in TAINA lumile intre ele.

 Trecand prin POARTA CUNOASTERII-INTELEPCIUNII-MARELUI SENS la MASA INTREGIRII-UNIMII-IMPREUNA SUNTEM UNUL, se deschide INFINITUL CARE ESTI.

 Uitandu-te atent in registrul energetic, ansamblul brancusian te initiaza in MAREA TRECERE.

 Fiecare piesa deschide cunoasterea-puterea-darurile dintru INCEPUT zamislind in A FI, NOUL OM.

 Marturisesc ca am fost coplesita sa vad dansul acestor simboluri brancusiene pe SPIRALA INALTARII. Am inteles intr-o clipa ca ele unesc TOTUL in UNUL, deschizand taramul lui EU SUNT.

 Brancusi activeaza una din PIRAMIDELE ENERGETICE care sustine DESTINUL ACESTEI TARI, RAMANIA. Aici in pliul intelegerii, fiecare simbol iti bolteste fiintarea, reamintindu-l pe UNUL. El este alaturi de 11 maetrii inaltati, una din entitatile de lumina care ne sustine ZBORUL.

 Chemati-l atunci cand va doriti sa patrundeti tainele geometrie sacre si nu reusiti, cand pe bolta voastra nu s-au asezat darurile, cand un vis nu se aseaza in tabloul divin cand simtiti ca nu roditi pe SPIRALA EVOLUTIVA.

 El va deschide POARTA….