Curatarile, dezlegarile, masajele energetice sunt sustinute sau mototolite de paradigmele noastre.

E posibil ca dupa cateva ore coafura energetica sa v-o pierdeti daca ati lasat din nou furia, tristetea, desnadejdea sa intre in structuri.

Verificati-va triunghiurile limitative pe care le adopostiti in interiorul dvs poate din multe vieti. Scrieti in dreptul fiecarui colt, generalizarile negative, gandurile, obsesiile, paradigmele care il hranesc.

Ex. Daca v-ati reamintit triunghiul descris de neincredere-neiubire-neiertare  atunci meditati asupra alegerilor pe care le-ati facut candva si care il sustin. Ex. Nimeni nu are incredere in mine, Eu niciodata nu o sa fiu altfel, Nimeni nu ma iubeste, Nici un barbat nu ma va cere in casatorie, Nu ma iert pentru avortul facut, Nu ma iert ca nu am reusit la facultate. Notati tot ce iese la suprafata in timpul introspectiei.

Puteti desena triunghiul limitativ pe o hartie si il puteti aseza pe masuta de langa pat. Reflectati cateva zile asupra lui. Lasati sa iasa la suprafata toate neasezarile.

Apoi luati fiecare credinta limitativa si transformati-o in credinta trezitoare. In timpul acestei lucrari, mergeti la ateliere conective, luati initieri, imbratisati copacei, calatoriti in locuri sacre.

Nu exista reparadigmare fara lumina.

Daca noile alegeri le desenati doar cu mintea, ele nu vor rezista.

E important sa retineti ca toate coafurile energetice sunt sustinute de triunghiuri trezitoare-translatoare.

In felul  acesta veti intelege de ce multe doamne sunt mai urate dupa operatii estetice decat inainte. Gradinarind triunghiuri de lumina veti radia bucurie-frumusete-intelepciune pe toate planurile.