Misiunea noastra este compusa din lucrari de lumina pe care am ales sa le facem intr-o anumita ordine pe o anumita unitate de timp.

 Orice chemare este o activare a Contractelor spirituale dintru Inceput, de Altadata sau din Acum si ea se face in clarul sufletului in triunghiul descris de smerenie-liniste-bucurie.

 Daca ati primit chemarea sa mergeti in Peru sau sa faceti pictura pe lemn sau sa scrieti conectiv, urmati-o.

 Chemarile va inmultesc pentru ca prin ele darurile voastre rodesc si voi va simtiti impliniti.

Si cand nu le urmati, sufletul se intristeaza si voi va indepartati de centrul vostru, adancind stradutele inguste, buclele karmice, nimicurile.

 Orice calatorie sau orice atelier conectiv este un puzzle divin. Cand un om nu-si urmeaza chemarea si implicit piesa sa din puzzle nu se aseaza la locul ei, acelui om i se ia din ce i s-a dat adica din ingeri, daruri, unitati de cunoastere, unitati de putere si i se dau unui spirit mai harnicut care va aseza piesa acolo unde trebuie. Si puzzle ul se va face cu sau fara el insa omul acela care nu a recunoscut voia Cerurilor se va simti trist, neimplinit si un pic mai saracit.

 Din momentul in care ati pasit pe Spirala Inaltarii incercati sa urmati Chemarea si ea va va aduce in toate planurile, inflorire.

 Si daca va folositi puterea verticalei doar ca sa materializati, case, masini, job-uri lasand  marile chemari deoparte e posibil ca Gratia sa nu mai coboare in casa voastra interioara, bucuria, linistea si dragul de tot si toate, disparand.

 Atunci cand va simtiti tristi intrebati-va: Ce chemari n-am urmat?Ce intuitii, ce deschideri de Sens n-am ascultat?Ce alegeri n-am sculptat in fiinta de lumina?

 Chemarile va boltesc si va aduc bucurii, raspunsuri, freamat pe toate planurile vietii. Prin ele misiunea voastra se face si Marele Puzzle Divin.

 Incercati sa luati decizii cu Sinele Vostru Superior, gandindu-va la consecintele care pot atinge Orasul, Tara, Planeta si apoi pe Voi.

 Drumul cel mai scurt de la o borna la alta pe harta evolutiei voastre spirituale este CHEMAREA.

 Dupa cum stiti la echinoctii, soltitii, de sarbatori, celor harnicuti li se dau suplimente de misiune, daruri, haruri, potente.Ceilalti mai asteapta.

 E important sa va intoarceti in Centrul Vostru, seara de seara cu o mica spovedanie facuta sincer, onest in fata Familiei Divine urmand ca apoi sa cereti indrumare pentru a va implini misiunea. Si daca a tasnit din voi, Chemarea, imbratisati-o, iubiti-o, roditi prin EA.

 Gratia sa fie cu Voi si Noi-Una!