La nivel de suflet si spirit, poti iesi din timp, traind extaze, revelatii, flow-uri, deplasari dintr-un punct in altul, comunicari telepatice, intineriri, revarsari de sens. Pe corpul, fizic, mental si emotional, timpul se contracta si se dilata in conformitate cu perceptia noastra. Spirala timpului ne atinge diferit dupa cum noi alegem sa traim sacralizand viata si primind bonus-uri inclusiv “de timp” sau  invinsi de pofte, credinte limitative, off-uri, plangeri, excese, nimicuri,- clipele plecand parca de la noi, parasind corabia inconstientei, ignorantei, uitarii.

Timpul poate fi altul in Gratie. El ne asculta si ne slujeste cu drag si frumusete daca stim cum sa-I managaiem clipele. Ce-ar fi sa redam timpului in aceste vremuri finale-initiale, dimensiunea lui initiala? Noi suntem o treime si timpul asculta de firea noastra indumnezeita. In numele Tatalui, al Fiului al Sfantului Duf rog ingerii timpului sa-Imi daruiasca atatea clipe cat sufletul meu are nevoie sa creasca in lumina, dragoste, daruire, intelepciune, frumusete, bucurie, drag, respect. Fie ca in ACUM, sa fim TOTUL!

Timpul nu e vinovat de alegerile noastre insa noi il pustiim sau il inflorim in fiecare moment. Daca dam sens si bucurie clipei, ea se va intoarce cu alte surate ale ei pentru a ne slavi. Timpul ne raspunde astfel si  se inmulteste sau se subtiaza in functie de intentia noastra aliniata sau nu Sfintei Treimi.

Daca nu punem drag in fiecare moment si doar ne lamentam ca nu avem timp, el va pleca de la noi, lasandu-ne nehraniti de aripile lui celestiene.

Ingerii timpului au cadouri pentru noi toti in functie de cum ii intampinam. O mica imbratisare poate transforma scurgerea in plutire fara varsta.

Uitati-va la chipurile sfintite de cautari mari, in Adevar. Vi se pare ca le-a lipsit timpul?