poate fi activat aprinzand lumanarele pentru ingerii vointei, uninind voia noastra cu voia divina, facandu-ne iertarile fata de ea( e foarte posibil sa fii gresit fata de vointa si sa fii folosit in alte vieti in scopuri meschine, pitice, obscure, marea cunoastere), tinand posturi, rugandu-ne sa ne fie energizata vointa atat cat este necesar pentru elevarea noastra, prin initieri si ateliere conective in care poate fi deschis triunghiul-poarta, vointa-potential divin-manifest.

Nu uitati ca centrii  vointei, frumusetii, iubirii, tineretii, creativitatii, memoriei, blandetii, rabdarii, intelepciunii, compasiunii, tolerantei sunt in campurile noastre. Ei au proiectie in sufletul nostru si pot fi activati pe merite, atat cat este important pentru cresterea noastra. Orice greseala fata de aceste virtuti, calitati, paliere de fiintare creeaza blocaje, disfunctii, boli.

Sunt multe persoane cu Complexul lui Dumnezeu care si-au activat cunoasterea pe care au primit-o in alte vieti dar care nu o pot manifesta pentru ca au gresit prin intentie, atitudine si actiune fata de Marele Creator. Ei sunt intr-un asa-zis arest la domiciliu, nu muncesc sau nu sunt impliniti in ceea ce fac chinuindu-se in interior sa gaseasca calea pentru a se exprima ceea ce stiu ca au.  Multi dintre ei sunt inca prea orgoliosi pentru a merge la Doamne Doamne si a cere iertare.

Nevointa lor sincera ii poate ridica din frustrare,nefericire, deznadejde activand vointa si implicit manifestul insa multi dintre ei nu sunt dispusi sa se vindece de acest complex. Nadajduiesc ca acest articol sa ii ajute sa constientizeze de ce au o vointa pitica si din aproape in aproape cu post, rugaciune, iertare sa aduca in structurile lor un numar din ce in ce mai mare de ingerasi ai vointei.

Voia Domnului uneste POTENTIALUL NOSTRU DIVIN de CEL MAI INALT MANIFEST!

Daca primim acest lucru in noi, vom sti cum sa ne vindecam VOINTA si implicit FIINTA!