Poate fi activat intr-o initiere, meditatie, in terapia christica, in locuri sacre, intr-un seminar conectiv imaginandu-ne ca deschidem o poarta de lumina si rugand entitatile protectoare sa se ne insoteasca pentru a trece dincolo si a-i intalni pe Ingerii Scrisului. Inceputul calatoriei se face cu o mica iertare fata de acest dar pe care poate l-am negat altadata sau l-am folosit in scopuri meschine sau l-am ridiculizat sau am gresit intr-un fel oarecare fata de el.

La aceasta baie de lumina e bine sa invocam ingerasii SFEREI INITIALE, ai SFANTULUI GRAAL, ai NOULUI PAMANT  ai tuturor initierilor pe care le-am primit Acum si Altadata si sa-i rugam sa ne ajute sa activam acest har atat cat este de dorit spre binele nostru suprem. E important ca acest acordaj sa fie facut de un canal, trezit, ghid, initiat caruia i s-a deschis aceasta potenta.

Scrisul are multe fatete, vindecatoare, asezatoare, conective, intregitoare, inaltatoare. Ca orice atingere de sens el trebuie stropit cu nevointa, dragoste, recunostiinta, drag. Priviti-l apoi ca pe copilul vostru care va insoteste pe spirala evolutiva la intalnirile cu CERURILE. Nu-l folositi si apoi aruncati….Imbratisati-l si iubiti-l intelegand ca tot ce este mai frumos in dvs s-a hotarat sa va vorbeasca si ASTFEL.

Marturisesc ca SCRISUL m-a rascolit la 9 ani, m-a uluit si bucurat la 21, m-a coplesit la 30 si de atunci cantand pe clapele lui, recunosc si traiesc o vraja aparte care imi permite nu doar sa-mi largesc registrul de trairi dar sa si accesez misterele UNIVERSULUI, sa primesc si sa dau initieri in temple aflate in alte dimensiuni, sa calatoresc in astral, sa merg in locuri sacre pentru a primi anumite informatii si energii dar si pentru a activa anumite porti de lumina, sa aflu mai multe despre destinul meu, sa capat raspunsuri la intrebari care imi stau pe suflet, sa fiu indrumata. Entitatile de lumina care imi apar in ochii sufletului intr-o lumina violet-aurie-alba atunci cand scriu imi aduc pe langa informatii o bucurie, un fosnet, un drag, o iubire fara margini, paradisiaca, completa, intregitoare pe care o simt nu doar cand scriu ci si dupa…o zi doua, cateva luni…dupa cum reusesc sa pastrez in mine  aceste minuni.

Activarea si mai ales pozitionarea corecta fata de acest dar mi-a adus multe alte bucurii: comunicarea cu alte civilizatii, acordajele speciale pe care le daruiesc cautatorilor de sens, clarolfactia, seminariile conective si foarte multe raspunsuri pe care sufletul si spiritul meu le cautau. VA MULTUMESC INGERI AI SCRISULUI1 DIN DRAGUL VOSTRU MARE, MICA MEA FIINTA A CUNOSCUT PRIVELISTI MARI SI INTELEGERI ULUITOARE.

Sa nu credeti ca scrisul m-a absolvit de incercari sau ca am devenit inteleptul clasei dupa o excursie in astral pe aripa lui. Nicidecum. Integrez ceea ce primesc mai usor sau mai greu dupa cum mi-am uns ACUM si ALTADATA Coeficientul de schimbare. Ma uit in ceea ce primesc si ma simt coplesita insa nu reusesc inca sa mentin frecventele frumusetii, a iubirii, a daruirii la care sunt conectata prin intermediul acestui dar.

Am descoperit in timp ca fatele scrisului se formeaza in mai multe intrupari,  ca si caracterul Omului si ca ultima lui functie cea pe care o vom exlora impreuna, azi in ceainaria SERENDIPITY…. cea Conectiva in care toate instantele  aliniate se intalnesc cu CERURILE, ea-ultima dezvaluie in adevar, Diamantul.

Scrisul are si miros…Recunosc in aer busuiocul,  trandafirul, lacramioarele,  primavara, suavitatea si plinul. Alaturi de ingerii scrisului vin intotdeauna si entitatile mele protectoare, Fecioara Maria careia vreau sa-i multumesc cu totul, Arhanghelul Gabriel, Maria Magdalena, SF Grigore Decapolitu, Melchisedec, Isis.

In bucuria acestor vremuri, cu trei porti de lumina care se vor deschide pe 9 09, 21 09 si 27 09 va invit si pe voi cei ce poate nu aveti timp sau nu sunteti inca pregatiti sa veniti azi in SERENDIPITY, sa va conectati in aceste zile la centrul vostru rugandu-va ingerasii sa va reveleze harurile, potentele, darurile. Multumiti, rugati-va, FIITI.

Cei care vor veni pe seara, in ceainarie, sa-si activeze CENTRUL SCRISULUI, sunt cei care au mai scris si ALTADATA si care sunt chemati de acest DAR pentru a-si implini misiunea.

Vad aici si acum hora sufletelor care primesc in bucurie acest dar! Initierea a inceput in CERURI mai ramane ca si pe pamant, AZI sa implinim aceasta MINUNE!