In linistea plutitoare a unei contemplatii, am vazut PIRAMIDA MARE care protejeaza Romania, imbracata in alb, cu SPIRALA MARII SCHIMBARI activa si 12 maestri inaltati care pregatesc MAREA TRANSLATIE. Entitatea coordonatoare este Arsenie Boca. Triunghiurile care o alcatuiesc, desfacute activeaza comori energetice si  spirituale in diferite zone ale tarii care reconfigureaza nu doar harta Romaniei ci si a intregii Planete.

Cultura Tartaria a fost descoperita atunci cand s-a activat una din fetele PIRAMIDEI MARI. Acum toate functioneza reveland, intregii lumi, maretia acestui teritoriu.

O alta piramida cea mijlocie este complet activa si de ea depind deschiderea celor 12 porti de lumina ale Dobrogei precum si spatiul conectiv de la Alunis, unde s-au descoperit scrieri mai vechi decat tablitele sumeriene. Cultura de la Tartaria ca borna de sens, scrierile de la Alunis si cultura Boian care e in teritoriul  piramidei mici, alcatuiesc un triunghi energetic care descrie leaganul civilizatiei noastre. De aici a inceput TOTUL. Entitatea coordonatoare a  piramidei mijlocii este SF Apostol Andrei.

Piramida cea mica are acelasi format ca si celelalte, baza este triunghiulara, culoarea alb-mov, entitatea coordonatoare este SF SPIRIDON. Unul din punctele ei este la TROVANTII DE LA COSTESTI, o statie de emisie-receptie unde putem vorbi cu fratii nostri din toata Galaxia. Cele trei piramide, complet active, ne faciliteaza comunicarea interdimensionala, ne ajuta sa translatam, ne acordeaza la SENSUL PUR, ne lumineaza drumul catre ACASA, ne pastoresc sufletele in micile translatii, ne  pregatesc pentru evenimentul care va incepe in 11 11 2011 si va tine pana in 2016, Marea Translatie.

Calatoriti in triunghiurile energetice ale Romaniei si veti simti prezenta acestor piramide.

Atunci cand piramidele se desfac descriind noua harta energetica-spirituala a Romaniei, apar alinieri in noi care determina salturi de intelegere, traire, fiintare. In astfel de momente-poarta cum sunt in fiecare zi de 11 a fiecarei luni ,in iunie sunt mai multe( 2iun-22iun-29iun), OMUL devine,  Ramania e vizibila, Noul Pamant e AICI.

Va invit  la atelierul din 29 iunie pentru a primi acest acordaj si a invata IMPREUNA sa materializam in NOILE FRECVENTE.