Portile lunii septembrie ne aliniaza si ne pregatesc pentru Marea Translatie care va incepe pe 11 11 2011 si se va incheia in 9 09 2016. Calauziti si renascuti vom stabiliza frecventele Noului Pamant, prin ganduri frumoase, credinte potentatoare, intentii sanatoase, obiective inaltatoare, valori sufletesti si spirituale autentice.

Cu Voia Ta dintru Inceput, Impreuna suntem Unul!

Deschideti-va toate entuziasmele ,modelati realitatea in care va doriti sa stati si veti descoperi ca materializati fiintand.Viul intentiei se va uni cu manifestul in voia cerurilor boltind ceea ce este Nou  si din Adevar in energiile Unimii.

Plenitudinea acestei realitati este data de verticalele trezite pe toate planurile vietii noastre. Stim cum sa luam cuvantul din Acasa si sa mergem cu el Acasa, ne recunoastem puterea si o manifestam, ne asezam in Gratie si o cultivam, emitem din insasi esenta noastra, Suntem.

Noul Pamant ne imbratiseaza si glasul lui rodeste in fiecare bucatica din fiinta noastra de lumina.

Porniti dimineata in triunghiul descris de iubire-intelepciune-elevare sau altul care vi se pare mai apropiat si veti avea acces la toate triunghiurile trezitoare, translatoare, inaltatoare care vor mangaia atat teritoriile mentale cat si pe cele emotionale, sufletesti, spirituale.

Pozitionati-va in centrul lui si veti simti cum ziua se intregeste in puternice dezvaluiri ale Sinelui Divin.

E ca si cum ati activa o piesa importanta din Puzzle si restul ar veni in expresia ultima, perfecta, completa, inaltatoare.

Tabloul nostru conectiv isi deschide culorile si catre alte civilizatii si marea bucurie a acestor timpuri tine si de intalnirea cu ei in triunghiurile interplanetare si intergalactice care se deschid in cascada incepand cu aceasta luna.

Si daca Ramania are 36 de porti energice configurate complet in 2011, atunci in 2012 vor fi 72 iar incepand cu 2013 pana in 2030 se vor activa 144. La fel si in celelalte tari dupa cum le sunt meritele, rostul, lucrarea.

Ramania a fost aleasa ca principal Reglator interdimensional, Mama Noului Pamant, Deschizatoarea Marii Translatii. Aici s-au activat primele triunghiuri translatoare , de aici a pornit valsul spiralelor inaltarii. Toate celelalte tari vin dupa noi, intelegand, integrand, intregind.

In acest spatiu conectiv care este Ramania, civilizatiile care ne ajuta sa translatam, ne vorbesc in ochii sufletului despre puterea initiala pe care o recapatam acum , despre legile lui Unu, despre portile iubirii, despre varstele Sensului Pur, despre melodiile celestiene pe care corpurile noastre de lumina le interpreteaza, despre frumusetea lui a fi, despre Negraitul care anima totul.

Nu va speriati daca vedeti retele, figuri geometrice, oameni mici verzi sau foarte inalti, daca auziti gandurile celorlalti sau daca simtiti mirosuri de lavanda, lacramioare sau esente de nedescris aproape, totul placut, viu, minunat.

Rotundul nostru ne conecteaza la TOTUL si in aceasta noua retea, toti, fizic si nonfizic il recunoastem pe UNUL.

In sfarsit planeta respira, simte iubirea noastra, ne imbratiseaza. Ranile ei au fost bandajate si in dragul ei, ne raspunde, lasand in fiecare centru energetic pe care il avem, un dar de inaltare configurat in cele trei triunghiuri din fiecare chakra pentru ca vertical noastra sa fie perfect acceptata de NOUA RETEA.

Raspanditi iubirea caci suntem Iubire.Raspanditi cantec caci suntem Cantec. Raspanditi totul caci suntem Totul.

Priviti cu ochi divini fiecare clipa si ea se va duce in toate celulele Universului hranind toate Salturile din Acum.