Era pe 1 ianurie 2013 si aproape ca uitasem ca locuiesc la nr Unu, Templul lui Unu, ca eram in luna Unu, din Primul an din ciclul divinului feminin.

 Insa dupa ora Unu ziua, ingerasii casei m-au chemat in clarul sufletului si am vazut cum vechiul schit era imbracat in sarbatoare, calugari slujeau, bucuria invaluia totul iar templul, marea casa in care am rodit pe toate planurile, imi vorbea.

 Iti multumesc dragutul meu spatiu. Te recunosc si te imbratisez.

 Am pasit in ea adusa de Stefan, fiul meu, a carui cifra-calauza este Unu. El mi-a adus-o si din primele zile dragutul apartament a  functionat ca un aparat de emisie-receptie cu lumile subtile.

 Aici am primit initierile pe care vi le-am daruit, aici am terminat de scris cartea Triunghiurile Schimbarii, aici am desenat toate atelierele conective, aici am modelat pelerinajele spirituale.

 Casuta aceasta sub forma de cruce care a fost un schit micut si emitent este pe harta Noului Bucuresti, Templul lui Unu.

 E foarte importanta ecuatia energetica pe care ai ales-o….partenerul, casa, job-ul pentru ca fiecare element te poate ajuta sau nu in misiunea ta.

Dezlegati,  botezati si configurati casuta pe care o aveti. Pot fi activate in fiecare camera triunghiuri ale bucuriei-frumusetii-comunicarii, recunoasterii de sine-intelepciunii-iubirii, sinceritatii-credinteti-smereniei sau altele si veti simti cu propriul apartament va slujeste, propriul spatiu va ajuta, propriul templu va inspira.

 In energia unimii, Impreuna suntem Una!