Casele sunt extensiile noastre. Ele se hranesc cu ceea ce gandim, spunem, facem fiindu-ne Prietene sau Altceva.

Incercati sa va curatati Casa in fiecare seara asa cum faceti dus, va spalati pe dinti, va limpeziti fata. Apoi activati in Casa Dvs in colturi dar si in Centrul Camerei, triunghiurile schimbarii, florile iubirii, piramidele de protectie, sferele bucuriei.

Nu neglijati templul in care va aflati. Casa va slujeste in calatoria dvs din timpul Somnului sau arunca peste voi propriile Reziduri, provocandu-va cosmaruri, disconfort, nesomn, oboseala.

O casa configurata in reteaua Noului Pamant este un spatiu de conectie, insight, revelatie unde Armoniile, Linistea, Iubirea hranesc TOTUL activand Treimea care Suntem in Sfant Numele Tau.

Si e minunat sa vezi in ceainarii triunghiurile schimbarii in cabinele de medicina alternativa, sferele in centrele holistice, spiralele.

Mergand la pensiunea Casa cu Tei statiunea Sarata Monteoru a fost atat de frumos sa observ ca in spatiul destinat meditatiei, vindecarii, elevarii, in geometria care se schimba in functie de lucrarea energetica care se faptuia, oamenii isi bolteau fiinta de lumina cu revelatii, transformari, daruri. In acel Templu al Bucuriei de a Fi, 7 entitati de lumina configurau Omul in Reteaua Aurie, Rotunjindu-l. Minunat valsul acesta dintre Ceruri si Pamant. Coplesitoare, Fiinta Noua!

Marturisesc ca intr-o asfel de geometrie, initierile, conectiile, acordajele vin de la SINE, marturisind TOTUL.

Si ce frumos ca o astfel de lucrare poate fi extinsa. Sarata Monteoru dealtfel o statiune veche, aristocrata are nevoie de ajutorul traitorilor de SENS. Sunt multe locuri care se tanguiesc, multe spatii care plang, se jelesc. Daca priviti in geometria statiunii, veti vedea multe triunghiuri limitative si multe patrate care duhnesc. Aduceti odata cu voi, sferele bucuriei, florile iubirii, spiralele inaltarii. Imbratisati, iubiti, daruiti. Sfera care Suntem va Raspunde.

Uitati-va la un bradut  plin cu cutii gri, slinoase, murdare si apoi la un pom in care stralucesc globulete aurii, argintii, verzi, multa beteala, si multe daruri. Pe care il preferati?

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!