Peste casele noastre vechi se suprapun chei, taramuri, forme geometrice ale NOULUI PAMANT.

In energia casei mele am primit si daruit multe initieri, am scris conectiv, am avut multe insight-uri, am transformat anumite triunghiuri limitive formate din situatii, oameni, credinte, valori in triunghiuri potentatoare si trezitoare, am simtit anumite evenimente celeste, am vazut portile in care ma pot ruga pentru a ma tamadui, aseza, intregi. Orice casa poate fi insa un vehicul minunat pentru evolutia noastra.

In noaptea de dinaintea prezentarii apartamentului in care locuiesc, am vazut un templu care avea trei raze, una cadea in sufrageria pe care urma sa o vad, a doua mergea in biserica din fata casei iar a treia isi lasa energia intr-o gradinita.

M-am indoit de cele vazute chiar si dupa ce am semnat precontractul insa facand inca o vizionare apartamenetului care urma sa-mi devina spatiu de expresie si conectare, am zarit intr-un geam un chip atat de frumos si de chemator incat am stiut cu tot sufletul ca ingerul meu este si ca el imi comunica ca am ales corect acest loc.

In timp, stand doi ani acasa cu copilasii mei am observat formele geometrice din fiecare camera care functioneaza ca porti ( si despre care am mai scris), am vazut apartamentul asa cum e in astral, ca o cruce, am stiut ca aici a fost o biserica mutata mai tarziu, am primit imaginea calugarului care se nevoia in naosul casei mele, am simtit si vorbit cu entitatile paznic pe care le-am mostenit.

Deschideti constient in casa in care locuiti, porti de lumina si lasati pretutindeni, daruri de iubire, de conexiune, de empatie, daruire si frumusete. Asa se naste NOUL PAMANT in casa voastra.

Gratia sa fie cu voi in fiecare colt al spatiului vostru interior si exterior!