M-am casatorit pe 27 ianuarie intr-o zi mangaiata de mult soare, blanda, diafana, ireala as zice. Paseam si pluteam…..pe clipe dantelate, brodate cu multe sclipiri si sensuri. De atunci  in toate calatoriile noastre care se fac in jurul acestei date, Soarele ne deschide drumul si tot el ne initiaza in tainele locului, ne umple sufletul cu bucurie, drag, frumusete, ne desface cufarul cu comorile anului, ne scrie articolele, ne arata drumul, ne este in aproape, calauza, maestru si mai ales prieten.

Marturisesc ca mainile lui aurii au atins si pelerinajele pe care le facem in locuri frumoase cu grupuri mari. Ne deschide poarta si e cu noi-UNA!astfel ca in momente-cupa ca 10 10 2010 sau 9 09 2009 sau 21 03 2010, raza lui ne-a hidratat curajul iar caldura ne-a largit entuziasmul, bucuria, elanul…..Si ii multumesc cu tot sufletelul!

Din povestile lui cu talc aflu ca anul acesta, anul-fiului, prin ramanezi, graalieni si zamolxieni se dezleaga nodurile sociale, se limpezesc apele se aseaza lumea in rostul cel nou.

Daca 2010 a fost anul Tatalui si 2011 anul Mamei divine, ei bine acest an deschide pe Spirala Inaltarii cel mai Frumos Vals al Noilor Copiii care devin Indrumatorii nostrii, Preotii Nostrii, Maestrii mult asteptati.

Veti vedea cu uimire cum multi copii diagnosticati in fel si chip se vor dezlega si vor manifesta daruri minunate. Ceea ce ne va coplesi va fi inteligenta lor spirituala si sufleteasca in care parca infrunzim si rodim si noi parintii. Acesti copiii veniti dupa anul 2000 pentru a si desface atentia catre noi nu au nevoie de pastile ci de natura, aer, munte, caldura, iubire, locuri de inalta vibratie, cantec, veselie, altii graalieni, zamolxieni si ramanezi cu care sa interactioneze, pentru ca in acest triunghi se dezleaga, povestile lor.

Pentru mamele care au copii asa zisi bolnavi, uniti-va cu Cerurile si ii veti dezlega. Pentru mamele cu copiii sanatosi, multumiti-le maestrilor vostri si rugati-i sa va inspire pasii. Este anul COPIILOR si IMPREUNA ne vom INALTA: