Vom pleca pe 21 iunie la ora 18 30 din Bucuresti, ceainaria OMRA si vom ajunge la 20 00 la Sarata Monteoru, pensiunea Casa cu Tei. Vom savura un ceai sau mai mult decat atat si vom face o meditatie in triunghiurile divine din zona Bozioru. Vom deschide portile, vom imbratisa aceste taram minunat. A doua zi dupa micul dejun vom pleca catre Colti, locul din care vom incepe valsul energetic cu locuintele rupestre, templele atlante, pietrele vorbitoare. Alaturi de Diana Gavrila vom rasfoi tainele acestor locuri, in bucuria de a fi Impreuna-Una.  Vom da glas triunghiurilor schimbarii largind poarta comunicarii cu familia noastra de lumina. In acest pelerinaj-cupa vom explora temele noastre legate de aceasta zona, de Ramania, de Planeta, vom activa daruri pentru noi toti, vom lucra cu Triunghiurile Translatoare. La ora 20 00 ne vom intoarce la pensiunea Casa cu Tei unde vom povesti despre trairile, mesajele, imaginile pe care le-am primit. In poarta aceasta energetica 21, 22, 23 iunie se vor descarca multe unitati de cunoastere, putere si daruri pentru noi toti. Triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit va glasui in sufletele noastre reamintindu-ne cine suntem in revarsarea de Sens a Marii Treceri care se face Acum.

A treia zi, 23 iunie ne vom lasa desenati de liniste, meditatii, constientizari impartasind cu ceilalti din ceea ce Suntem. Deasemenea vom decripta mesajele primite si le vom ajuta sa straluceasca in Contractul Nostru Spiritual.
La ora 13 00  vom porni spre Bucuresti.

Cazarea, micul dejun, ghidul locului, manualul, profilul energetic inseamna 300 lei.  Nu uitati sa puneti in rucsac, legume, fructe, apa. Cat despre mancaruri mai speciale, gazdele noastre de la pensiunea Casa cu Tei ne vor alinta cu cateva dragalasenii culinare.
Gratia sa fie cu noi si Impreuna-Una!