Dragii nostri,

Proiectul holistic Bucurania creste odata cu noi, largind sufletele, punand in vals sfera bucuriei, sfera iubirii, sfera frumusetii, deschizand portile graalienilor, zamolxienilor, ramanezilor, copiiilor Unimii si tuturor adultilor cu aripi care vor sa paseasca pe firul auriu impletind bucuriile Cerului cu bucuriile Pamantului, rodind in Unime!!!

Incepand cu 15 februarie ne veti gasi într-o noua locatie din Calea Victoriei. Multe suflete frumoase ni s-au alaturat in acest demers, dand glas frecventei bucuriei!

Scopul nostru: Sa activam Unimea in Tot si Toate, sa deschidem triunghiul Bucuriei, Unimii, Iubirii, sa dezvelim Trinitatea care Suntem
Misiunea noastra: Sa aducem la masa unimii toate abordarile educationale pline de sens

Va multumim pentru rabdarea si sustinerea pe care am simtit-o in tot acest timp, pentru increderea si interesul vostru, pentru ca aceasta energie frumoasa si luminoasa sa transforme acest proiect unimic intr-un centru minunat in care spirala darurilor ii va atinge si pe educatori si pe parinti si pe copiii

Cine se simte chemat de acest proiect intregitor, e invitat sa sune la numarul o734 940 804. Sonia va va raspunde. Alaturi de gradinita Bucurania centrul ofera spatiu si celor care vor sa-si exprime povestea, darul, valsul.

Cu drag,
Echipa Bucurania