Rosia montanaAflandu-ma in Dobrogea intr-un proiect de responsabilitate sociala, directoarea unei gradinite mi-a povestit cum fetita ei va incepe sa lucreze de la 1 oct pentru canadieni si unguri ca inginer la Rosia Montana. In timp ce entuziasmul ei curgea si era legat doar de partea financiara, sufletul meu cauta printre lacrimi…..indrumare pentru a  creste protectia psi a tuturor comorilor fizice si nonfizice de pe teritoriul Romaniei.

In versul trialogului,am vazut pentru prima data Braul Maicii Domnului (alb-auriu) cum inconjoara arealul vizat si din deschiderea de SENS am inteles ca el exista energetic si ca noi romanii il putem activa in orice moment cu iubire multa, incredere, drag.

Haideti sa vorbim mai mult cu sufletul neamului romanesc si in bucuria tainelor, sa fim IMPREUNA-UNUL!Haideti sa chemam toate entitatile de lumina care trebuie, vor si pot sa protejeze tara aceasta, comorile, ei, zambetul ei. Haideti sa cerem sfintilor protectori ai acestui spatiu, indrumare si sustinere pentru ca toate darurile acestui pamant minunat sa slujeasca doar elevarii noastre si binelui comun!

Activati in fiecare dimineata Braul Maicii Domnului la Rosia Montana, Alunis-Nucu-Ruginoasa, Muntii Bucegi si toare zonele binecuvantate ale Romaniei care constituie acum “ mari tentatii pentru cei ce sunt in intuneric”! In energiile unimii, aceste comori vor ramane cu noi, redand Romaniei, frumusetea ei DINTRU INCEPUT!

Sursa foto: Eco magazin