Poate fi considerata o noua frecventa a pamantului.Copiii nostri sunt alchimistii pe care i-am cautat de-a lungul istoriei.Ei convertesc excesele noastre, neintegrarile, noastre, durerile noastre, neiertarile noastre in aur spiritual.Ei ne-au luat in vehiculul lor de lumina ca sa ne treaca peste vechi si sa ne duca in taramul cel nou. Ei se imbolnavesc pentru noi, pentru ca astfel sa mai deschidem un baier al iubirii, intelegerii, apropierii. Ei fac parte din NOUL PAMANT insa coboara pentru noi, ca sa ne inlesneasca trecerea. Cu ei se trezesc si se deschid darurile noastre, acordajele pe care le-am primit in ale vieti, contractul initial, pecetile viitorului. Ei sunt desfundatorii, purificatorii ,eliberatorii. Pot parea prea mici pentru aceste investituri insa sufletele lor si ale noastre impreuna stiu ce avem sa ne dam.
Copiii care s-au nascut dupa 1996 au misiuni de translatare, de trecere impreuna cu parintii, rudele, prietenii, cunostiintele peste vechi si intrarea in noile frecvente. Ei sunt treziti in spirit si stiu cum sa ne ajute. Aparuti multi dintre ei din parinti care au agreat sa nu ramana impreuna in aceasta intrupare, ei vin sa dezlege, sa conecteze, sa dezvaluie pentru noi intelesurile acestei realitati Ei sunt carmuitorii si sfatuitorii noii lumi. Pentru ei creatorul a ales sa fie mai putina suferinta in aceste vremuri finale-initiale.
Copiii nostri au activate cele 33 de retele ale pamantului ceea ce le permite sa comunice cu alte civilizatii.In preajma lor adultii se pot conecta foarte usor la noile frecvente ale pamantului pentru ca ei le inlesnesc aceasta corespondenta energetica. E suficient sa va exprimati intentia langa copilul vostru si releul pe care il aveti isi va indeplini misiunea. Ei isi prefera parintii in preajma, mai putin bonele si bunicii pentru ca in plan subtil cu acestia comunica cel mai bine.
In preajma lor de multe ori se amplifica vechiul din parinti, bunici, rude pentru ca, constientizat sa fie transformat in dar. Copiii nu aduc conflicte ci doar devaluie neasezatele din noi. In preajma unui suflet inrait e foarte posibil ca un copil-releu sa declanseze o criza a intunericului. In ei exista foarte multa lumina si de aceea in apropierea lor veti trai revelatii, bucurii, binecuvantate intalniri dar si crize de vindecare pentru ca orice conflict sau aparenta perturbare are in codul ei si frecventa vindecarii si a inaltarii.
Iubiti orice in preajma acestor copii si ei vor preface peisajul intr-un sirag de minuni. Ca amplificatori ai neexprimatelor, ei nu sunt forte confortabili insa tot ei sunt cei care preiau in urma unui conflict partile lui reziduale pe care le convertesc in combustibil pentru MAREA TRANSLATIE.

Acesti copii care ne spun telepatic cum sa actionam intr-o situatie cheie nu prea sunt ascultati si de cele mai multe ori sunt tratati ca niste neajutorati pe care trebuie sa-i pedepsesti ca sa invete. Gandirea dihotomica si educatia de lob stang nu functioneaza in cazul lor.Frecventa sensibilitatii lor nu poate fi captata de educatia de tip alb-negru. Ei simt si traduc dincolo de cuvinte. Pentru ei blandetea, armonia, iubirea, intelegerea, caldura reprezinta forme de comunicare in noua energie. E posibil sa-i gasiti absenti sau neatenti in fata unui cuvant insa respirand emotii si sentimente din verticala dialogului celest.

Ca, captatori ai unor frecvente inalte, ei pot vorbi in limbi ale altor planete. Nu-i duceti la psihologi sau psihiatri netreziti. Incercati sa comunicati cu ei in limba sufletului si veti intelege. Luati-i in brate si veti afla. Iubiti-i fara prejudecati. Lasati retetele vechi deoparte. Acesti mici invatatori inventeaza un nou timp.

Camelia Radu