Uitati-va la un copac cu un trunchi mancat sau la pom incovoiat, trist, uscat. Apoi admirati zveltetea unui cires cu flori sau radianta unui copac care iti aseaza in palme niste gutui frumoase. rotunde, gustoase. Atitudinea uneste Cerul si Pamantul, virtutile ceresti dezvelindu-se prin comportamente frumoase, lumesti.

Putem aseza 300 de initieri reiki in copacul care suntem si totusi mancati de meschinarie, invidie, suparari nimic sa nu radieze, florile sa fie putine, fructele amare.

Atunci cand v-ati imbracat cu un triunghi spiritual sa spunem postul-spovedania-impartasania sau meditatia-contemplatia-rugaciunea sau observatia-iertarea-recunostiinta uitati-va la felul in care patrundeti in acest templu al regasirii. O faceti pentru ca simtiti sa va laudati cu practica pe care o aveti, tanjiti dupa evenimential in spiritualitate, vreti doar sa aratati celorlalti ca nu functioneaza, o faceti ca o corvoada pentru ca sunteti in faliment sau poate vi se pare cool si atat.

Atitudinea, Graal interior determina valsul sferelor in viata voastra. Ea da grai minunilor, salturilor, bucuriilor, sincronicitatilor.

Topiti zi de zi in relatia cu voi si ceilalti, triunghiuri de virtuti, inmultind aurul celest. Nu calatoriile spirituale, initierile, trialogurile ne transforma in oameni frumosi-canale-ghizi sau maestri-lideri-intelepti sau deschizatori de porti-armonizatori-asezatori ci felul in care raspundem la provocari, ne dezvelim in experiente, cultivam fiecare relatie, daruim celorlati un zambet, achitam o terapie, trecem prin criza de vindecare, raspundem Cerului si Pamantului. Cum o facem ……cu nemultumire sau cu bucurie-recunostiinta-caldura?

Atitudinea ne inmulteste talantii, darurile ne aseaza pe Cale dezvelindu-ne propria Poveste, Radianta, Frumusete.

Incercati sa nu va lasati furati de subpersonalitati ca fosta printesa sau vataful curtii.

Inmuiati noua atitudine in iubire-blandete-recunoastiinta sau un alt triunghi care va cheama. Ce se dezvaluie pe Cale?

Atitudinea Graal sustine caracterul divin reveland din aproape in aproape forta treimica care suntem.

Cultivati zi de zi o atitudine care sa nu fie nici a victimei, nici a calaului, nici a distantului impietrit. Imbracati un triunghi de virtuti, topind in crucea care sunteti sa spunem iubirea, blandetea, acceptarea.

Cum se aseaza noua voastra viata in aceasta cupa?

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie