Vineri, 11 iulie in atelierul intitulat Cavalerii Luminii si Taina Unimii, am simtit in bucuria regasirii, ca viata insasi este un teren de joaca unde Cavalerii isi incarca sabiile cu iubire pentru a atinge sufletele printeselor-provocari.

Si ma simteam imbracata cu o armura armoniei, avand un coif al pacii, cu sulite incarcate cu drag si ….mult elan pe care tocmai urmam sa le impartasesc cu alti cavaleri in bucuria jocului.

Privind departarile care se umplusera de frati dintru lumina venind pe caii intelepciunii in Lucrare, am inteles ca tot acest joc, ne creste sufletele si cand ele se vor atinge, acest puzzle isi va dezvalui Sensul iar participantii vor jubila intelegand ca fiecare miscare a avut un rost si fiecare sabie a atins cate o Departare, desfacand-o in sufletul proaspat curatit.

Tinandu-ne cu maini de bucurie, ca niste flori ale Soarelui, splendorile Cerului ni s-au asezat in poale si insusi Lanul cu spicele iubirii ni s-a marturisit.

Si am primit in drag mare de la toti Cavalerii Inaripati de Lumina, suluri cu povesti insorite, daruri si flori pentru toate jocurile care vor urma si pentru cel de Acum care ne atinge sufletele cu sabia Recunoasterii, reamintindu-ne, dezvaluind, stralucind in Tot si Toate.