Pentru inceput cu Dragul cel Mare va invit sa vorbiti cu Familia Divina astfel:

Ma iert si ma dezleg de toate greselile pe care le-am facut Acum si Altadata fata de MAMA, TATA, FIU. Aici si Acum, IMPREUNA SUNTEM UNUL.

Incercati sa mentineti bucuria, frumusetea, pacea pe care o veti primi in suflet si fara graba adaugati:

Ma iert si sunt iertata.

Daca nu va zburda inimioara atunci chemati toti ingerii care trebuie vor si pot sa va ajute sa va iertati AICI SI ACUM.

Apoi activati SFERA INITIALA si intrati in ea cu sufletul pe care l-ati ales ca partener de drum si coleg de banca in aceste vremuri finale –initiale. Imbratisati-va, iertati-va punandu-va unul altuia mana pe suflet si apoi incepeti sa rescrieti CONTRACTUL VOSTRU SPIRITUAL folosind propozitii care sa inceapa cu ALEGEM SA:

Pe parcursul acestor exercitii, unele persoane vor simti cum familia divina s-a activat la nivel de suflet 100%, o vor vedea, vor percepe apoi nuantele pe care le va imbraca SFERA INITIALA pe parcursul iertarii si odata cu rescrierea contractului spiritual, vor simti cum se dezleaga viata lor, alte sensuri revin pe pelicula constientului, bucuria le invadeaza interiorul, viul din viata revine, totul incepe sa zboare si sa se imbrace de sens.

Tot in Sfera vom contempla trei simboluri: Al unimii, Al intregirii, Impreuna suntem Unul.

In acest moment se poate spune ca am atins frecventa CUPLUL ca INTREG si ca o vom putea mentine atat cat ne vom dori. In poarta lui 12 12 2010 adica 3 3 3,  multe lucruri uitate insa acum activate ne vor ajuta sa FIM.

Apoi vom chema energia SF Graal, energiile NOULUI PAMANT, energia Kogayonului, a Sferei Initiale si a lui Zamolxe sa ne ajute sa sigilam in numele compasiunii, iubirii, frumusetii acest acordaj.

Si nu se termina aici atelierul….vom contempla si alte simboluri: al Sf Graal, Cea de-a doua Venire, Imparatia este Aici, vom imbratisa planeta si Noua Romanie, ne vom primi ochi in ochi si suflet in suflet pentru a ne activa intregul potential, vom afla despre taina nuntii asa cum este ea si vom invata cum sa deschidem cele 14 porti ale ei si vor mai fi si alte surprize.

Pe cei invitati déjà de ingerasi la acest atelier, ii rog sa parcurga cu sufletul acest filmulet si daca au vreun insight sau au primit vreo lucrare atunci sa o facem impreuna pe 12 12 2010 in ceainaria Serendipity.

Va multumesc,

C.R.