‘Ancorarea in noi a triunghiurilor trezitoare: Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe-Energiile Kogayonului-Templul lui Unu, Unimea-Intregirea-Impreuna suntem Unul, activeaza cel de-al treilea lob, lobul divin, conexiunea noastra directa  cu SURSA, constiinta primordiala, EU SUNT.

 Viata noua inseamna sa aduci SENS in tot ceea ce faci, respiri, ESTI.

 Un leader conectiv stie sa-i trezeasca pe oamenii de langa el, fara cuvinte, fara training-uri sau dialoguri plate, doar emitand in registrele lor subtile, iubire, intelegere, elan, bucurie, frumusete, pace. O imbratisare facuta cu tot dragul poate transmite mai mult decat un potop de fraze frumos rimelate insa pustii, reci, distante. Omul frumos radiaza in toate registrele daltuind cu sufletul, mediul, echipa, familia, viata.

 Cel de-al treilea lob, care se activeaza acum in campul sinaptic al NOULUI PAMANT ne ajuta:  sa comunicam cu civilizatiile-surori din NOUL UNIVERS,  sa ne deschidem marile potente, sa calatorim in corpul de lumina, sa percem care sunt efectele faptelor noastre, sa transmitem telepatic, sa ne iubim si sa iubim, sa mentim frecventele NOULUI PAMANT.

 Daca lobul stang este tatal si lobul drept mama, al treilea lob reprezinta FIUL-FIICA si el se activeaza in energia celei de-a doua veniri, in reteaua constiintei hristice care se configureaza ACUM.

 Cum iti poti activa cel de-al treilea lob? Prin meditatie, contemplatie, prin manifestarea darurilor, in bai de sens, in pelerinaje initiatice, in trialoguri, in natura, in rugaciune, in preajma noilor copii, in iubire, daruire, iertare.’

Va astept azi 5 aprilie la ora 19 15 in ceainaria Serendipity la atelierul intitulat Leadership-ul Conectiv!…