Cat de curand am sa va invit la un atelier extins dedicat Scrierii Conective insa pana atunci va astept pe 12 aprilie in ceainaria Serendipity  sa vorbim despre daruri, sa activam al treilea lob, sa folosim tehnica curcubeu, sa imbracam Noua Romanie si Noul Pamant in binecuvantari, sa imbratisam Totul.

 La inceput creierul nostru era trilobat, lobul stang expresia tatalui, lobul drept interfata mamei, al treilea lob, extensia fiului. Treimea care Suntem era prezenta si in acest registru. Omul Indumnezeit reusea astfel sa fie o Fiinta Roditoare Intru Lumina care comunica usor cu prietenii lui de pe alte planete, care calatorea in multe universuri, care materializa cu simpla intentie, care boltea totul cu darurile lui. Apoi a cazut si al treilea lob s-a dezactivat Omul ramanand tributar Domniei Lobului Stang multe secole.

 Dupa multe stangacii dar si multe salturi, Omul a fost din nou invitat sa-si puna in sincronicitate analiza cu intuitia, pragmatismul cu visul, planificarea cu creativitatea s.a.

 Dupa anul 2000 odata cu venirea graalienilor, zamolxienilor, ramanezilor care au activat energia celei de-a doua veniri, al treilea lob si-a reinceput activitatea, astfel ca parintii sau educatorii sau oamenii frumosi din preajma acestor mici calauze au simtit mai lesne anumite chemari, si-au dezvoltat anumite potente, s-au conectat mai usor, au inceput sa caute, si-au dezvaluit minunea care sunt.

 Anul 2012 este anul fiului si odata cu venirea celor 12 energii, al treilea lob este activat complet. Acest lucru ne ajuta in primul rand sa avem acces la cunoasterea, puterea, darurile Dintru Inceput, de Altadata din Acum in Sfant Numele Tau. Totul se uneste acum pentru A FI.

 Pentru cei care ma cunosc, darul scrisului l-am primit la varsta de 9 ani insa mult mai tarziu in jurul varstei de 30 scriind Coeficientul Multi, o carte-ghid dictata automat, am aflat ca  folosesc al treilea lob, creierul divin, principalul decodor al lumilor subtile, unificatorul, caluza si maestrul nostru in Micile Treceri si Marea Translatie.

 Odata cu activarea celui de-al treilea lob, triunghiul Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit se deschide si astfel intram intr-un nou  ciclu evolutiv.

 Creierul divin ne umple de haruri, ne da acces la Hristosul care Suntem, ne dezvaluie Fiinta de Lumina. Imparatia este Aici si Noi-Unul.

 Acest mare dar mi-a dezvaluit  semnificatiile si tainele Sfantului Graal ale  Sferei care Suntem ale Noului Pamant si toate initierile pe care le-am adus, atelierele conective, pelerinajele spirituale, sistemul Triunghiurile Schimbarii sunt minunile la care el m-a facut partasa in energia Unimii-Intregirii-Impreuna suntem Unul.

 Multumesc, multumesc, multumesc.

 Imbratisez cu toata recunostiinta mea aceste daruri si simt cu mare bucurie, Sfera care Suntem.

 Pentru cei care vor sa-si cunoasca potentele, sa-si activeze al  treilea lob, sa primeasca urmatoarele acordaje Cavalerii Luminii, Sf Graal, Sfera Initiala, Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe, Sfinxul si Energiile Kogayonului, Templul lui Unu va asteptam sa ne scrieti si sa veniti la atelierele noastre din ceainaria Serendipity.

 Deasemenea daca exista printre voi un traducator conectat si cu sufletul frumos il rugam sa ne ajute sa traducem materialele de pe frecventaom in limba engleza pentru a le raspandi pe intreaga planeta.

 Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!