Activati  triunghiul descris de energiile Intregirii-Unimii-Imprena suntem unul.Ramaneti in contemplatie. Aprindeti trei lumanarele si inauntrul formei geometrice asezati proiectul de suflet la care va ganditi. Scrieti-l de mana. Impachetati hartiuta si puneti-o in mijlocul triunghiului.

In energia intregirii, materializam, nu in energia separarii.

In reteaua Noului Pamant  ideile nu prind contur daca au fost plasmuite in triughiuri limitative ca: frica-deznadejde-neiertare sau orgoliu-rapacitate-egoism sau neincredere-neiubire de sine-invidie etc.

Deschideti ecuatia materializarii: poarta iertarii+ poarta iubirii+ poarta darurilor= banca de materializare ( in care asezam afirmatia, idea, proiectul, alegerea) . Mai multe despre ecuatia materializarii pe site-ul nostru.

Chemati ingerii recunoastiintei dupa ce ati setat intentia. Multumiti inainte de materializare.

Intrati in propriul CONTRACT SPIRITUAL si in termini de ALEG SA, exprimati ceea ce va doriti spre binele vostru suprem dar si al celorlalti.

Activati in fiecare zi energia Faca-Se Voia Ta. Dupa ce ati setat intentia uniti mintea voastra cu mintea divina, inima voastra cu inima divina, voia voastra cu voia divina. Detasati-va. Veti primi raspunsul la momentul potrivit.

Faceti bai de sens( acordaje, initieri, optimizari, pelerinaje initiatice, ateliere conective, trialog-uri ( gasiti pe site-ul nostru mai multe explicatii) care sa va echilibreze, aseze, inalte.

Aprindeti lumanarele in triughiurile trezitoare: ingerii elevarii-ingerii recunostiintei-ingerii sporului sau ingerii profesiei-ingerii sporului-ingerii bucuriei, sau ingerii sporului-ingerii creativitatii-ingerii elevarii

Activati CORNUL ABUNDENTEI si rugati-l sa va umple panerele sufletului si ale vietii cu iubire, frumusete, tinerete, spor s.a.

Intrati in trialog ( eu-tu-Sursa) faceti-va iertarile fata de bani, valori materiale,  bunuri, ingerii profesiei si cereti indrumare pentru proiectul la care visati.

Iertati-va si dezlegati-va.

Activati-va ingerii vointei. Nu poate faptui nimeni pentru voi. Aliniati-va la voia divina si veti primi informatii unde sa ajungeti, cu cine sa va intalniti ca sa primiti un proiect, o colaborare, o suma de bani.

Dati un procent din castigurile voastre, cui trebuie.

Nu dati bani, cui nu trebuie.

Verificati-va credintele fata de bani, bunuri, case.Verificati-va atasamentele fata de ei. Resetati atitudinea voastra. Modelati-va comportamentul in asa fel incat sa curgeti cu fluviul divin. Nu va opuneti abundentei.

Cereti si vi se va da.

Pentru cei care au initieri in reiki, puteti folosi in materializare, simboluri.

Intrati in bancile de materializare in fiecare seara si setati un proiect. Repetati acest lucru de 3,7, 11, 21 de ori.

Predati-va sufletul si spiritual SF Treimi si ceri sa mergeti in somn la SCOALA ASTRALA A MATERIALIZARII

Incercati sa va achitati datoriile materiale.

Chemati ingerii sporului in fiecare zi.

Acceptati situatia financiara pe care o aveti. Nu va suparati pe viata, Dumnezeu, ceilalti.

Cautati cauza pentru care nu castigati suficient. Tineti posturi pentru ingerii sporului, spovediti-va si impartasiti-va.

Activati Spirala Inaltarii.

Lucrati in triunghiul trezitor incredere-iubire-iertare. De multe ori NU MERIT ne saboteaza CERERILE.

In zilele-POARTA cum au fost in luna aceasta: 2  iunie, 22 iunie, 29 iunie, vizualizati cel mai inalt viitor pentru voi si traiti-l cu toti porii.

Mentineti frecventa materializarii, multumind pentru ceea ce aveti, fiind prezenti si daruind.

Lasati daruri de spor in casele prietenilor vostrii, in ceainarii, in firmele pentru care lucrati.

Atentie la ecuatia fiecarui proiect. Daca trei persoane materializeaza, toate trei e de dorit sa fie aliniate la VOIA DIVINA, sa aiba motivatii spirituale si merite, pentru a determina o anumita realitate. ( Pe site gasiti mai multe despre acest subiect).