E minunat ca mergem la seminarii de spiritualitate pentru a ne gasi pe NOI. E grozav ca vrem sa cunoastem, sa iesim din robia energiilor vechi si sa ne desfacem ca florile, dand o alta perspectiva, vietii noastre.

Si in taramul sufletului si al spiritului, oamenii insa alearga prea mult…….  sa vada in primul rand o vedeta americana care iti cere 500 euro pentru un channelling ….. in loc sa gaseasca aici aproape, oameni frumosi, cautatori de sens, ghizi, canale care nu va cer acesti bani si care cu drag si frumusete va pot inspira intrebari-revelatoare, va pot ajuta sa FITI, va pot initia.

Nu uitati ca preotul si maestrul launtric din fiecare poate fi activat in orice clipa. Coborati un pic in voi si il veti gasi. Nu mai cumparati spiritualitate pe bani multi, calitatea nu va e garantata.

Romania va trimite in toate colturile, OAMENI INDUMNEZEITI. Aici s-au activat vechile scoli de spiritualitate si au inflorit COCREATORI. Uitati-va in jurul vostru si ii veti vedea. Nu mai exportati puterea voastra dincolo.

Vechiul DAC s-a trezit si impreuna cu el, O NOUA LUME. Cautati aici aproape in CENTRU VOSTRU, INITIERI si SCOLI DE SPIRITUALITATE si veti AFLA. Cenusareasa e adusa la palat si de aici se dansul va cuprinde lumea.

E bine sa fim albinute si sa culegem insight-uri de la cati mai multi initiati …Incepeti insa cu oamenii din APROAPE si cu tara voastra pentru a ajuta acest taram sa-si recapete, puterea, frumusetea si culorile initiale.

Incepeti cu VOI doar prin a va pune altfel de intrebari si veti pasi pe NOUL PAMANT, centrati, iubind, intregiti.

NOUA ROMANIE  si DACUL TREZIT are nevoie de voturile noastre, de increderea, forta si dragostea noastra. Doar impreuna suntem UNUL!

Daca in centrul nostru soarele, nu radiaza credeti ca vom putea cumpara vreo raza de la vecinul nostru american?