Atunci cand facem semnul crucii, unind cerul si pamantul in templul sufletului, apare de multe ori sentimentul de Acasa.
Ne simtim deodata transportati intr-un taram al linistii interioare, al regasirii, al intelegerii, al interconectarii, al lui impreuna suntem unul, al bucuriei de a fiinta, al intregirii.
Sfantul Graal ne daruieste prin intiere una din cheile intoarcerii Acasa, un simbol graitor care te conecteaza la energiile si informatiile primordiale. Desenandu-l mare cat noi si intrand in el ne vom simti, in centrul nostru, tamaduiti, aliniati, conectati. Nu este o senzatie ci o calatorie in cea mai inalta dimensiune a fiintarii noastre.

Acasa este si un cod de acces pe NOUL PAMANT, o chemare primordiala care isi are sediul in sufletul si spiritul nostru, adevaratii stapani ai devenirii noastre. Lucrand cu aceasta energie, vom simti rostul nostru aici, vom recunoaste iubirea si o vom impartasi, vom avea acces la adevar, vom trai clipa ca pe o taina, vom deschide portile cerului si vom fi Impreuna-Unul.

Sfera Initiala prin cheile-simboluri pe care ni le daruieste, unimea, mica translatie si intregirea ne reveleaza din nou energia lui Acasa.
Lucrand cu ele, o realitate multidimensionala ni se dezvaluie iar melodia intoarcerii ne atinge toate corzile interioare. Aceasta varf de traire si intelegere gradinarit de dragostea noastra pentru a fi, va permite celei de-a doua veniri sa invie in noi MARELE SENS.

Fiinta primodiala este acum si aici pe NOUL PAMANT iar noi suntem cu ea. Bine ati revenit Acasa.