In taina pregatirii mele ca, canal pentru sesiunea conectiva de joi 7 oct 2010, am vazut aceasta formula, cale, ecuatia care ne poate ajuta sa materializam in varstele noi, cu fiinta noastra de lumina.

Prima, Poarta Iertarii e o chemare a sufletului care nu poate purta mesajele noastre in viitor cu noroiul resentimentelor, furiei, supararii, cu vartejul deznadejdii si alte neasezari care interfereaza cu noua energie a materializarii. Eliberand aceste poveri vom vedea Poarta Iubirii unde ne vom imbratisa si vom mangaia TOTUL ….cu dragul cel Mare, apropiati, contopiti, UNUL. Putem sa ne oprim mai mult aici si sa simtim cum rauri de frumusete ne umplu tot interiorul, largindu-l, alintandu-l, coplesindu-l. Iubirea e o taina si ea ni se poate deschide doar iertand, intelegand, pasind in lumina.

Dupa ce ati iertat si v-ati intalnit cu ingerii iubirii, in varstele sufletului-veti vedea Poarta Darurilor. Aici incepeti prin a oferi fiecarui om drag si nedrag de langa voi cate ceva din zestrea voastra cereasca: intelepciune, credinta, putinta, frumusete, vointa sau altceva din ceea ce simtiti. Nu uitati sa priviti la NOUA ROMANIE si NOUL PAMANT si sa lasati si aici tot ceea ce ingerasii vostri va pun in gand si simtire, pentru a face darul complet. Si daca veti fi la seminarul conectiv din ceainaria SERENDIPITY, atunci nu-i treceti cu vederea pe fratii vostrii din aceeasi familie de lumina; va invit sa pictati in taina regasirii si pentru ei, ceva din MARELE VOSTRU.Nu-i recunoasteti? Si daca da…..veti sti ca din darul vostru si viata voastra si viata lor se va schimba.

 Dupa ce ati daruit cu bucurie si dragoste, puteti sa cereti tot ceea ce simtiti ca este important pentru elevarea voastra: frumusete, fericire, liniste, elan, bucurie s.a.

 Abia dupa ce ati trecut si de aceasta poarta vi se va deschide BANCA DIVINA in care puteti materialiaza CEL MAI INALT VIITOR.

 Ajungand in acest punct al meditatiei cu aceste porti deschise in voi, veti vedea mai mult decat mintea voastra a desenat la inceputul calatoriei….El VIITORUL DORIT, se va configura din aproape in aproape cu fiecare constientizare eliberatoare, revelandu-se sufletului in frecventele, intregirii, unimii, desavarsirii.

 Puteti aseza in aceasta banca orice imagine dupa care tanjiti insa ea nu uitati este de fapt un REZULTAT, al intalnirii voastre in lumina cu MARELE SENS.

 Trecand prin porti, rescriem viitorul nostru, al tarii, al planetei si astfel in ACUM suntem TOTUL si IMPREUNA-UNUL!