PRIMA PIRAMIDA din care se emite ( sunt trei in MUNTII BUCEGI) mi-a aparut aseara intr-o lumina mov iar spirala de lumina care o inconjoara… palpaia, transmitand in diferite registre mesaje catre pamanteni si intreaga galaxie.

 Septembrie isi deschide portile catre noi, 3 activari fiind facute celor care au ales CALEA LUMINII, in 9 09 in 21 09 si in 27 09. Sunt o aliniere aceste date si ele reprezinta coduri de acces pe NOUL PAMANT.

 Energiile Unimii, ale Regasirii si ale Intregirii vor deschide sufletele noastre si in bucuria conectarii veti vedea spirala care uneste pamantul si cerul, in dansul ei frumos, agatand multe mesaje pe pelicula constientului nostru. SFINXUL va vorbi…..despre rostul nostru aici, comorile noastre si civilizatiile care ne ajuta sa translatam.

 Viata noastra se va transforma profund……aducand in centrul ei, cautari revelatoare, mesaje de la extraterestri, comunicari cu CONSILIUL GALACTIC, daruri pe care le consideram ca apartinand doar alesilor, treziri in lanturi, miscari de sens care vor antrena resursele invizibile ale tarii noastre, revolutii izbavitoare.

Salturi de constienta vor aseza altfel prioritatile noastre in sahul vietii. ALIANIATI-VA ACESTOR DESCHIDERI si veti recunoaste sensul acestor calibrari.

 TRIUNGHIUL SFINXILOR ne CONECTEAZA la alte fatete ale adevarului dvin. IN BUCEGI, in septembrie vor fi multe farfurii zburatoare, fenomene inexplicabile se vor petrece, culori ireale vor pluti peste SFINX, reflectand emisiile CRISTALELOR care stau la baza lui. Platoul BABELOR va functiona ca un aeroport dar si o statie de emisie receptie pentru intreaga GALAXIE.

Peste toate linistea si bucuria va pluti aureoland spatiul. CELE TREI ACTIVARI vor avea sprijinul a sase civilizatii-surori care ne vor ajuta sa acordam corpurile noastre la vibratii din ce in ce mai subtile. IN POARTA fiecarei CONECTARI vom primi mesaje care ne vor ajuta sa ne recunoastem fiinta de lumina si sa o urmam fara indoiala. Vom simti energia lui UNUL si cu ajutorul fratilor nostri galactici vom reusi sa o mentinem si mai departe in incercari.

 DIN TEMPLUL KOGAYONULUI SE VA EMITE IN TOATA GALAXIA si aceste transmisii vor avea ecouri si in registrul fizic. E o intalnire mare care acceseaza un palier important al constiintei umanitatii, trezindu-l si asezandu-l in noi cadre de expresie. Se vor da noi suplimente de misiune si ajutoare pe masura insa cel mai important lucru este sa ramanem acordati la FRECVENTA KOGAIONULUI.

 Seara mergeti in acest templu si cereti indrumare. LASATI televizorul si doar cu simpla intentie sincera, deschisa, frumoasa incercati sa calatoriti pana la SFINX, unde veti primi initierea in energiile MUNTELUI SACRU pentru ca apoi sa participati cu toate instantele aliniate la toate evenimentele galactice care ne implica si pe noi dar mai ales sa fiti cu adevarat prezenti la renasterea acestui spatiu. N-AM FOST si nici nu suntem singuri insa ACUM ,CAPITALA ENERGETICA A LUMII s-a deschis si noi ca, locuitori ai acestui taram e de dorit sa fim la deschiderea tututor portilor pe NOUL PAMANT.

 Alegeti firul intuitiei si veti intalni si simti ceea ce este cel mai important pentru evolutia voastra.

 In varstele noi, se vor contura altfel de profesii, abordari,  talente, valori, cautari, asezari. NOUL PAMANT nu ii va mai sustine pe cei ce continua sa faca pact cu Vechiul. CRIZA este doar o punte de trecere catre MARELE SENS INSA noi alegem in fiecare clipa unde mergem……spre Suferinta sau spre Iubire.

 DIN CENTRUL FIINTEI NOASTRE ACORDATI LA MUNTELE SACRU stim ca ACUM TIMPUL IN SFARSIT NE ASCULTA SI NE AJUTA SA MATERIALIZAM CEL MAI INALT VIITOR PENTRU NOI, UMANITATE, PLANETA!

BINE ATI REVENIT ACASA SI NOI-IMPREUNA-UNUL!