In aceasta curgere de sens veti vedea ca ies la suprafata toate lucrurile nerezolvate de ACUM si de ALTADATA…. neiubire, neiertare, neincredere, suparare, furie si alte binecuvantari deghizate care intrebate simplu Care este rostul vostru?si apoi imbratisate se transforma in daruri pentru fiintare.

 Inaintea oricarei porti accelerarile dezvaluie in lacrima sau in intelegere, sensul experientelor noastre. Va invit sa nu luati decizii pripite azi, lasati energiile sa aseze verigile in lantul elevarii. Inca un cerc se inchide, asezand in taina acestui apus-rasarit, OMUL.

 Asa ar putea incepe aceasta zi,… o mica rascoala interioara apoi colbul se lasa si pe strada bucuriei, apar multe luminite care ne boltesc pasii.

 Va invit acum sa contemplati un simbol:  un cerc de lumina cu un punct in mijloc. Semnificatia lui este: Impreuna suntem UNUL

Puteti sa faceti din cerc un lant care se inchide format din multe luminite sau o hora a oamenilor de pretutindeni. Nu uitati ca in centru se afla Sursa de unde am pornit si unde ne intoarcem.

 Uitati-va la acest simbol desenat cu lumina in metrou, la serviciu, acasa cu copiii, oriunde ati fi. Veti primi foarte multe raspunsuri pentru toate dilemele, framantarile, cautarile pe care le aveti.

 Pe aceasta borna de sens, 30 12 2010(3-3-3) vom recunoaste, vom trai si vom integra bucuria de a fi UNUL.

Imbratisati totul azi si tot veti fii!

 Lasati daruri de iubire, de iertare, de incredere, de frumusete si tot ceea ce simtiti la fiecare pas si veti culege chiar azi ceea ce ati semnat cu mult drag si atentie!

 Pe 30 12 2010, radacinile se  intalnesc cu rodul, aratandu-ne doar pe parcursul a catorva clipe ca in lumina si cu iubire, putem alchimiza orice, putem materializa ceea ce este esential pentru elevarea noastra, putem fi.

 Va invit deaseamenea sa puneti pe o masa de lumina ( care sa aibe forma simbolului IMPREUNA SUNTEM UNUL) noul contract spiritual, la care unii dintre voi lucreaza de cateva zile sau saptamani. Pentru cei care n-au inceput sa-l scrie gasiti informatii legate de el chiar pe acest site.

 Pentru cei care l-au dat deja ingerasilor lor, chemati-l inapoi cu simpla intentie, incercati sa-i simtiti prezenta si apoi pune-ti-l pe aceasta masa de lumina pentru a primi in POARTA, ajutoarele de care are nevoie pentru a deveni realitate.

 Nu uitati ca in acest contract puteti desena in termeni de ALEG SA, NOUL OM in NOUA ROMANIE de pe NOUL PAMANT.

 In spirala acestei porti, templul iubirii, templul iertarii, templul schimbarii si toate celelalte borne de sens isi deschid portile si se intalnesc cu noi in UNUL.

 Cerurile sunt deschise si puteti cu rugaciune, drag, lacrima sa cereti si sa primiti ceea ce simtiti ca este important pentru elevare.

Puteti accesa cu mintea voastra unita cu mintea divina, linii de viitor dupa care tanjiti si punandu-le in acest contract sau simplu pe aceasta masa de lumina, le veti ajuta sa prinda realitate in masura in care sunt spre binele vostru suprem.

 Insailati in lumina aceastei porti, dorurile voastre si le veti primi ca daruri poate chiar AZI.

 Culorile acestei zile sunt alb-mov si ele spala totul, permitand frumusetii, iubirii, vietii in adevar sa patranda peste tot si sa se reveleze.

 Permite-ti-va sa manifestati in acum INTREGUL!Permite-ti va sa fiti IUBIRE, BUCURIE, PACE, INTELEPCIUNE, RABDARE!Permiteti-va sa FITI!