1. Vizualizati o poveste care va cheama in 3d. Nu va atasati de ea insa reveniti la ea, predand-o. Daca e in Voia Domnului si spre binele cel mai inalt al tuturor!…..

2.  Materializarile pot fi facute in dualitate in triunghiul cu varful in jos urmandu-ne dorintele si obtinand astfel suparare si bucurie, fericire si nefericire, liniste si neliniste dar si in triunghiul cu varful in sus urmand dorurile, chemarile, vocatia, Calea, povestea, darul. Impacand triunghiurile vom simti frecventa abundentei in viata noastra, implinirea si unimea.

3. Doar cu cheile spiritului pot fi descuiate incuietorile materiei si eliberate puterile ei ascunse. Face-ti-va iertarile fata de case-bunuri-bani sau calatorii-bani-oameni sau profesie-daruri-cunoastere sau spor-daruri-putere sau daruri-bunuri-bani sau cunoastere-putere-daruri eliberand potentialitati care zac sub maldarul de greseli. Lacrimati, oftati, cascati.

4. Cand nu este adoptata atitudinea-Graal fata de Mama Divina, ea refuza sa-si mai ofere comorile sale.  Sfera-mama comunica prin noi cu Geea, Terra, Gaia. Greselile fata de divinul feminin aduc pierderi de bani. Pentru fiecare greseala, pacat, patima exista un ragaz de timp in care putem rescrie incalcarea de lege divina. Prima forma de plata se face prin bani apoi daca nu am inteles vom plati cu organul cu care am gresit.

5. Gresindu-se fata de Mama Divina pot aparea dezechilibre ale balantei. Constant verificati iertarea pacatelor fata de bani, profesie, bunuri, case, fata de sfera mama, sfera tata, sfera copil. Cum va comportati cu sotia? In perioada in care ati avut o amanta cu cat a scazut dreptul divin in bani? Cum onorati in ceruri dar si pe pamant Mama, Sotia, Femeia( toate fatetele divinului feminin)? Asa cum o onorati in suflet, la fel e si raspunsul Tarei( planeta pe care stam) in portmoneul dvs.

6. Atunci cand lipsesc din viata voastra creatiile tangibile ( case, bunuri, copiii) corectati in voi cu ajutorul triunghiului iertarii, prin rugaciuni, reiki, prin triunghiuri dar si prin comportamente, fapte de lumina tot ceea ce tine de relatia voastra cu Mama Divina. Echilibrand Sus relatia cu Sfera-Mama, materia se va inmulti Jos. Adoptati o atitudine blanda-ferma in ceea ce faceti fata de Tot si Toate respectand Balanta cosmica.

7. Daca admirati doar femeia-barbat si actionati in concordanta, balanta se poate dezechilibra. Valsati cu toate atributele divinului feminin.

8. Materializarile in Unime respecta urmatorii pasi din geometria sacra: triunghiul, crucea, spirala, sfera. Echilibrand balanta si fiind perfect acordati la Unul-Una, multumind si pentru un ron si pentru 5 mil de eur, urmarindu-va in acelasi timp idealul(varful triunghiului)crucea va va calauzi in cerurile interioare in asa fel incat sa faceti alegeri in Unime.Sus (ma impac cu sotia si o sustin sa faca hand made ) care se va traduce jos in banuti si satisfactie. Astfel apare sentimentul de intregire( sfera) si valsul pe Spirala Inaltarii.

9. Atributele divinului femin sunt: iubirea, compasiunea, caldura, empatia, suportivitatea, blandetea etc Tatal punitiv nu poate materializa in Unime dar nici femeia-barbat. Impacand triunghiurile, Unimea-Abundenta-Implinirea se vor activa in viata noastra.

10. Nu sunt suficiente mintea si spiritul in creatie. Doar mama da nastere la prunci. Reflectati.

11. Casatoria la nivel de profesie cu intelectul nu duce la creatii secoliste, mileniste si nici la implinire.

12. Lucrati cu simbolul abundentei din Shambala( sistem reiki) precum si cu cele care ne ajuta in materializare din Karuna( sistem reiki).

13. Contemplati seara simbolul unimii. Il gasiti si pe frecventaom si puneti-va urmatoarele intrebari. Ce pot aseza in balanta cosmica ca sa ma bucur de o casuta cu trei camere? Dar de o calatorie in Peru, Egipt, Thailanda? dar de o carte scrisa in Ceruri?

14. Tot ceea ce va cheama se poate realiza foarte rapid daca activati legea efortului indirect. Daca va doriti copiii, botezati. Altfel spus asezati in balanta cosmica fapte in linia copiiilor( voluntariat, sustinere dezinteresata a unor copiii gifted, botezuri, adoptii etc) si vor veni si copiii vostri.

15. Karma are la baza dezechilibrul balantei. Daca stiti sa puneti in taler, fapte de lumina, sentimente inaltatoare, ganduri frumoase…. rezultatele vor apare nesperat de repede. Si cand nu apar ….verificati, gandurile, emotiile, atitudinea, credintele limitative rasfoiti poate rolurile in care v-ati priponit ca victima sau calau etc.

16. Atentie la triunghiul format din Bine-Rau-(Unul-Una). Dumnezeu nu trebuie asociat cu binele asa cum il vede mintea noastra. El este deasupra binelui si raului. Raul pare a fi incercarea, provocarea, experienta insa daca stim sa vorbim cu varful muntelui vom descoperi ca printr-o digestie divina facuta cu iubire proba destinului se trasforma in Intelepciune. Ati lansat cu siguranta in anumite etape, cereri bune ( il vreau pe Georgica si doar pe el pentru casatorie) si binele acesta s-a transformat in altceva. Activand energia unimii in provocare( ex: Ma predau Tie-Una si slujesc in Sfant Numele Tau) veti urca rapid muntele bucurandu-ma pe varf de felul in care ati transformat experientele din viata voastra in intelepciune, rabdare si iubire. Deci ce este raul? Ignoranta, indepartare, refuz, evitare, cantonare etc

17. Acolo unde in viata voastra credeti ca lipseste ceva….acolo balanta cosmica plange.

18. Pentru a echilibra balanta, incepeti cu Acceptarea provocarii dupa care asezati ganduri-sentimente-fapte de lumina fara a cauta un tap ispasitor sau o victima. Exista o talcuire pentru care vi se da o anumita provocare. Intrand in acceptare, apar constientizarile si integrarile.

19. Atentie la toate triunghiurile limitative: suparare pe viata-suparare pe oameni-suparare pe bani sau neacceptare-orgoliu-judecata sau dispret-furie-meschinarie, care pot dezechilibra balanta chiar daca faptele voastre par impecabile. Justitia divina stie ce ati pus alaturi de fiecare actiune. In acord cu ea vine si plata si rasplata.

20. Multumiti, multumiti, multumiti pastrand credinta, iubirea, bucuria de a fi chiar si cand va este foarte greu. Continuati sa urcati muntele. In cupa unimii, visul, dorul, chemarea vor deveni realitate la timpul potrivit.

21  Practicati valsul cu sfera mama, cu sfera tata, cu sfera copil. In Centru apar Darurile, Implinirea, Unimea.

22. Verificati relatia cu abundenta lucrand cu roata cresterii in Unime: reamintirea, dezvelirea, constructia, sincronizarea/ desincronizarea, reconectarea, limpezirea/purificarea, intelepciune.

Pentru a limpezi relatia cu banii, postiti, daruiti, puneti simboluri reiki pe carduri si pe bani, intrebati-va: cat este in dreptul vostru sa daruiti?ce masina e in dreptul meu? ce casa cu ce nr de camere?

23. Folositi simboluri reiki in materializare dar si triunghiuri de lumina care va pot sustine proiectul.

24. Una din legile date de cei 24 de intelepti suna  astfel: Oricine va primi tot ceea ce merita si doar ceea ce merita. Puneti pe cardul divin cat mai multe merite de Sine.

25. Daca un anumit proiect are dop verficati unde ati pus voi dop, creatiei. Ex: un sterilet, nu vreti copiii etc.

26. Spuneti cand dati bani sau primiti bani: Sa se inmulteasca si la mine si la tine sau Sa te bucuri de abundenta!

27. Materializati in Unime( in triunghiuri potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii)  pentru a avea Implinire nu in triunghiuri egotice, ale dualitatii. De multe ori urmam dorintele si avem emotii duale, de putine ori urmam dorurile sau chemurile Unimii sau Voia Domnului  primind sentimente inaltatoare.

28. Trimiteti triunghiurile de lumina la care ati fost conectati prin reiki sau ortodoxie sau prin fapte de lumina sa va deschida drumurile pentru a face proiectul x sau centrul holist y.

29. Invatati Predarea in materializare. Dati lumina la niv ch 4 unui proiect spunand( daca e spre Binele Tuturor cel Mai Inalt).

30. Incarcati cardul divin cu fapte de lumina.

31. Materializarile sunt usor de facut cand am devenit forte trinitare in actiune asa cum au fost si apostolii.

32. Urmati un ideal, o aspiratie, varful triunghiului si baza lui va va raspunde prin case, masini, banuti.

33. Activati frecventa darurilor, modeland in energia bucuriei si materia va va asculta.

34. Bucurati-va si pentru cei care au drepturi divine in banuti mai mari decat voi.

35. Da-ti-va energia primirii. Ma primesc asa cum sunt. Primesc ceea ce este asa cum este.

36. Cand primiti o suma de bani activati un triunghi de lumina(Ex: Sfintii Petru si Pavel, Maria Magdalena sau alte triunghiuri) si cereti indrumare. Lasati graiul divin sa va ghideze. Ce chemari va anima? ce doruri va deschid sufletul?cum pot onora templul divin? ca va spune Calea?Ce tara vi se dezvaluie?Nu va grabiti sa cumparati sub impuls sau urmand voia trend-ului. Nu va grabiti sa cheltuiti cu risipa sau sa gestionati banii cu zgracenie.

37. Daca o calatorie de suflet v-a chemat, predati-va cu incredere, iubire, intelepciune. Ghizii vostri subtili va vor ajuta sa aveti banii potriviti  pentru a ajunge in locul in care cu siguranta ati mai fost si care acum va cheama pentru a va reface sufletul sau pentru a primi anumite daruri. Lasati-va calauziti de Ceruri in calatoriile spirituale care fac parte din marea calatorie interioara.  Prin ele onorati Templul Divin dar si valsul vostru cu Sferele Ceresti. Dupa astfel de revarsari de Sens in Graalul interior se pot aseza intelegeri, bucurii interioare, deschideri de sens, rezolvari de probleme. Aceste calatorii maresc si dreptul divin in bani.

38. Verficati triunghiurile limitative care stau in spatele absentei banutilor: rapacitate-minciuna-fatarnicie sau zgarcenie-agresivitate-rigiditate sau amanare-refuz-orgoliu  sau atasament-pretentii-sindromul printesei sau nu-mi pasa de bani-neliniste-furie etc

39. Cautati trei luminatori, sfinti, maestrii, protectori care sa va ajute sa accesati drepturile voastre divine cele mai inalte legate case, masini, bani. Din reiki, Karuna si Shambala contin simboluri care va sustin in materializare.

40.  Prin taina casatoriei putem vorbi de un drept divin comun la care participa si copiii si sotia( care poate sta acasa). Aceste drepturi divine comune sunt setate din Ceruri. Observati ce drepturi divine in bani ati avut in anumite relatii? Cand au fost mari? Cand au fost mici?O casatorie cu accept mare al  sfintei trinitati creste drepturile divine pe toate razele vietii.

41. Triunghiul descris de victima-calau-distant nu ne sustine in materializare. In asumare, perfect conectati la divinul trinitar, materia ne va raspunde la darul nostru.

42. Nu folositi manipularea sau minciuna sau fatarnicia in materializare. Daca ati semanat pierdere in gradina vecinului veti culege pierdere in gradina voastra.

43. Chiar daca magazinele ceresti si bancile divine sunt pline in triunghiul Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da ….rugati-va pentru activarea de daruri ca: intelepciunea, iubirea neconditionata, blandetea, bucuria, pacea, recunostiinta, linistea etc.

44. Prin operatii estetice, patimi, dependente, scade Implinirea, Unimea, Abundenta. Un suflet sfasiat sau in fundul iadului nu poate grai cu Bucurie, Zburdalnie, Liniste.

45. Prin rugaciuni, meditatii, contemplatii faceti achizitii spirituale care se depun in bancile divine. Atunci cand veti avea nevoie, cardul divin fiind plin veti putea cere chiar si darul care nu se afla inscris in Contractul vostru de suflet

46. Verificati cu ce atitudine materializati. Cu uscaciune, suparare, nemultumire?! Cum dati bani? Cum luati bani? Va eschivati, amanati platile, mintiti? O atitudine frumoasa creste drepturile divine o atitudine acra sau uscata subtiaza curgerea banilor.

47. Nu exista norocosi ci doar oameni care au depus in mai multe vieti, eforturi si acum vin la cules. Pentru a va bucura de roade, cultivati triunghiurile de virtuti.