“In scrisul conectiv, mergi in temple aflate in alte dimensiuni, participi la initieri, primesti raspunsuri la intrebarile care iti stau pe suflet, ai acces la anumite linii de viitor, esti binecuvantat cu haruri, potente, deschideri de sens, comunici telepatic cu entitati de lumina, cunosti lumile subtile, iti unesti potentialul cu manifestul. Spre deosebire de scrisul automat in care esti purtat de inspiratie si inconstient, in abordarea conectiva tranconstientul se uneste cu subconstientul, inconstientul si constientul devenind o singura instanta ce dialogheaza cu SURSA.

Aceasta miscare a cerurilor in interiorul nostru, genereaza alinieri care te ajuta sa urci cu mare bucurie, iubire si elan pe spirala evolutiva. Aerul e ivoriu, suav, diafan, sufletul iti zburda si in acest spatiu auriu, IMPREUNA suntem UNUL”

Va invit sa calatoriti pe NOUL PAMANT prin intermediul SCRISULUI CONECTIV.

Micul seminar va include un moment de consacrare in care vom aprinde lumanari pentru acest har, initierea NOUL PAMANT, o meditie conectiva intitulata POARTA DARURILOR, intalnirea cu scrisul automat, decriptarea mesajelor care apar si vom inchide cercul, cu mici contemplatii care pot extinde darul. Pentru cei care vor dori sa afle mai multe despre vietile in care au folosit scrisul ca pe o experienta cathartica si revelatoare vom vorbi si despre trecutul acestui dar cu fiecare subiect in parte.

Taxa de zbor in registrul acestui dar este 30 ron. Nadajduim sa va avantati dincolo de orice limita – Camelia si Valentin Radu.