Chemata la Alunis pe 18 09 2010, intr-o zona pe care o simt ca un camp de emisie-receptie intre noi si mai multe civilizatii, m-am lasat mangaiata de peisaj si imbratisata de mesaje.

 Cu o zi in urma piramida din care emite CONSILIUL GALACTIC cu spirala de lumina palpaind imi semnala ca anumite decizii privind deschiderea portii din octombrie, au fost luate si ca informatiile si energiile insotitoare vor ajunge cat de curand si in structurile mele.

 10 10 2010 deschide inca o poarta catre MARELE SENS. Schimbarile vor continua pe toate planurile si doar cei vor translata atunci vor simti ca IMPARATIA ESTE AICI  si NOI-UNUL.Pentru ei viata va fi plina de revelatii asezatoare, intregitoare si inaltatoare pe spirala lor evolutiva iar sentimentele de firesc, dragoste, imbratisare, regasire, iubire, iertare vor fi pregnante si mereu cu ei, semnalandu-le ca niste buni prieteni, ca acesta este drumul si aici, NOUL PAMANT.

 ROMANIA TREZITA isi va deschide bratele si pe valul de lumina vom vedea un taram al frumusetii, limpezimii, intelepciunii, dragostei, seninatatii, tineretii. VECHII INITIATI DACI reincarnati in aceste vremuri tot aici, vor intra pe scena politica si facand VOIA LUMINII vor activa in fiecare sistem social, verticala divina.

 Oamenii vor simti aceste diferente si in sufletul lor vor sti ca a sosit clipa renasterii intru FIINTA CEA DE LUMINA a NOASTRA in UNUL si a ROMANIEI NOI.

 Piramida vechilor randuieli politice se va prabusi cat de curand cu zgomot si tipat si lanturile insotitoare de compromisuri si mizerii vor fi dezvaluite insa OMUL CEL RENASCUT nu se va mai uita in urma ci va urma in suflet si spirit , NOUA RANDUIALA.

 Din MAREA PIRAMIDA a Kogayonului vor veni mesajele pentru marile decizii economice, politice, spirituale. Ele vor fi urmate de cei ce au ales sa fie LUMINA si vor schimba complet chipul acestei tari.

 Vechiul se retrage invins si NOUL PAMANT isi dezvaluie splendoarea.

CONSILIUL GALACTIC va emite in continuu prin luminatori, ghizi, canale, pentru a aseza in noi, increderea, iubirea, iertarea si astfel apropierea de MARELE SENS. Vom fi impreuna cu fratii  nostri de pe alte planete, in MARILE DEZVALUIRI.

 NOUL PAMANT este aproape 100% materializat si noi suntem calibrati pe frecventele lui. CONSILIUL GALACTIC ne comunica in spirit sa fim rabdatori si cu dragoste multa si vom trai si ALTFEL.

 Piramida de lumina din care Consiliul Galactic emite va aparea din ce in ce mai des pe pelicula constientului nostru, transmitand in registrele noastre de intelegere, mesaje intregitoare, ajutandu-ne sa stim cine suntem si incotro ne indreptam.

 Un lant de evenimente la sfarsitul acestui an vor rupe ce a mai ramas din circuitele noastre vechi scotandu-ne din lentoare si varsandu-ne in NOUA LUME.

Vom vedea mai multe stiri venite din LUMINA si vom simti TREZIA cum ne inunda clipa.

 Lasati sa curga viata  cea noua in pocalul inimii si veti sti ca o mare taina se savarseste.

Preotii desteptarii noastre ne vor ajuta sa ne eliberam sufletele si marea spiritualitate va umple cuferele noastre, de SENS.

 Companiile care nu vor sa se alinieze, vor disparea, actualul guvern va fi reconfigurat, vechiul va pleca, neputand locui in aceeasi casa cu NOUL.

 Acest decembrie va aduce altceva odata cu sarbatorile, un inceput mare pentru vremuri mari.

 Unii dintre noi au ales sa nu se schimbe insa ei vor merge la timpul decis pe o alta planeta.

 Va fi un semn in 10 10 2010 pe care il vor vedea cei ce au ales sa vada si semnul acesta va activa intreaga noastra fiinta de lumina. Condusi de Consiliul Galactic si nu de vechii politicieni, fiintele albe vor dezvalui noua fata a Romaniei si a lumii.

 Dupa cum ati sesizat cele doua conduceri emit fiecare in aceste vremuri  insa UNA va ramane si IMPREUNA-UNUL.

 Firul de lumina inca palpaie, informatiile se dezarhiveaza si fratii nostri nonfizici ne  privesc. Sunteti frumosi, imi spun, atat de frumosi si atat de vii. Primiti binecuvatarea noastra si imbratisati aceste timpuri !Acum IMPARATIA e AICI.