In cupa solstiului s-au asezat multe intelegeri si atunci cand unii cadeau urcand delusoarele si cand ne-am ratacit in padure si cand zburdam in ploaie vioi, frumosi, cantand si cand descopeream configuratiile cosmice din bisericuta lui Iosif sau pestera lui Dionisie Torcatorul.

Insa peste toate ca element de vesnicie radiind peste timp mi-a ramas in ochiul viu atins de bucurie, stralucirea dragalasei SarRa, tot chipul ei transportat si jocul cosmic pe care il traducea printr-o cascada de zambetele sau rasuri sonore care nu se opreau in nici o provocare inviorand lucrarea dand grai ceresc, ascensiunii.

Cand traversati o experienta …..si nu stiti talcul ei rugati Cerul sa vi-l dezvaluie prin chipul unui copil. Veti afla atunci Tema, veti desprinde usor Darul veti urca muntele Provocarii radiind in Dezvelire.

Copiii sunt harti ceresti, oglinzi divine, glasuri ale Unimii.

Privind-o pe ea micuta fragila in ploaia cea mare sau cu multi caini agitati si latrand ….alaturi am inteles ca Cerurile doar ne rasplatesc, ne imbratiseaza si ne iubesc ….insa noi ne separam de mesaj, noi dam la o parte darul, noi refuzam intelegerea.

In tesatura calatoriei de la Alunis-Bozioru-Nucu zambetele copiilor ne-au atins Pasul transformand micile provocari in Bucurie, Forta, Stralucire.

As vrea sa le multumesc celor care ne-au insotit urandu-le totodata sa fie copiii, frumosi in rodire, deschisi si netamatori.

Surasul Cerurilor sa va fie alaturi in Tot si Toate!