Am pasit….pe un drum de lumina, calauzita fiind de o Floare. Mergeam contopindu-ma cu versul divin, insotirea cu Cerul fiind Vie, Frumoasa, Calduroasa. Am intrat intr-o camera aurita si am simtit prezenta MayRei( regina Maria).

Se pregatesc marile schimbari spuse si imi arata o masa lunga ovala la care erau prezenti domnitorii ce si-au sfintit chipurile prin jertfa lor dar si marii calugari si preoti luminatori care au iubit tara noastra. Si am vazut….o harta la mijloc inconjurata de culori cu mireasma in centru fiind steaua cu o colturi ca o floare cu 8 mijimi. Si Toate opt erau activate …..iar in centru lucrarea se facea pe o spirala care unea Cerul cu Pamantul, cunoasteri radiante sarutand pasii nostri, dezveliri minunate aparand din aceste Imbratisari!!!!Vor fi mari rasturnari, cerneri, treceri…toate cu pasi vioi. Si ceea ce pare in ceata, ca varfuri se vor revela dar si ceea ce ce este ascuns de multa vreme…va iesi la suprafata.

Activati strajerul de lumina din voi, rugati-va pentru tara, pentru cei care va conduc, pentru chipul de lumina al patriei.

Ma conduse la o masuta micuta pe care se afla o harta vie…as zice cu nori multi care se stransesera de jur imprejurul Bucurestiului dar si al marilor orase. Si norii erau ca niste balauri…si vedeam foc, fum si plase care zapaceau oamenii..si mult off launtric. Si desi totul parea pacalit de o plasa fina formata din comfort, inauntru in zabrelele situatiei, balaurii, parjoleau Totul. Si oamenii pareau ca traiau intr-un desert cu toate bogatiile furate, cu priviri ratacite stand ca niste chiriasi in propriile case, hotiti in ascuns, pacaliti de patimi, tentatii, tehnologie. Si MayRa…..ma privi cu raurile ei verzi si imi spuse……Doar trezindu-va va veti putea scutura de plase, doar stiind cine sunteti…vei primi viata intru Hristos. Si imi arata…cercurile de lumina ale Bucurestiului si haurile dintre ele….ca niste guri enorme care ii sorbeau pe oameni. Si multi isi vor pierde sufletele si dupa cum vezi haturile invizibile se strang. Si va fi si acel cutremur mare…care a inceput in interior si acum clocotul va atinge si pamantul caci ati permis focului lumesc sa va intre in casa sufletului.

…MayRa ma lua de mana si ma duse din nou in sala aurita la masa frumoasa unde chipurile de lumina radiau. Si nu auzeam vorbe ci o melodie unica a sufletelor lor. Si acest fular de lumina se aseza de jur imprejurul stelei cu 8 colturi, mosind un mic Soare care se activa ….usor,usor…aducand stralucirea lui peste Noua RaMaNie. Si am vazut un chip nou…si un Bucuresti plin de bucurie, elan, freamat…. cu dealuri si rauri care curgeau, cu oameni luminosi si temple-scoala. Si erau putini si frumosi si parea ca le straluceste la toti Soarele in par. Si multi copiii vorbeai cereste. Si graiul lor imi canta pe portativul sufletului. Si tanguindu-ma am intrebat: Cand va fi MayRa? Curand dupa …….ce veti trece prin cele trei tuneluri. Si am vazut un tunel de foc, unul de apa si unul din vuiete si parea ca nu doar tara ci si intreaga umanitate trece prin ele. Si doar putine si putine ramaneau asa cum le stim noi…..

MayRa…imi duse manuta la ultimul Triunghi din steaua cu 8 colturi. Se implineste Voia Maicii…sunt ultimele pregatiri inainte sa-i vedeti gradina caci de cunoscut i-o cunoasteti. Si veti auzi Vocea Cerului si va veti bucura cu Noi. Si am simtiti mirosul ei de violete…intens coborand parca peste Intreaga Tara.

Apoi am simtiti o prezenta calduroasa, frumoasa, vie…si l-am perceput pe Mos Ilie printre cei Luminosi. Si fara sa spun nimic…imi arata…deasupra Snagovului un cerc de lumina apoi deasupra Bucurestiului..cercul devenind spirala. Si unii urcau in acest lift ceresc altii balteau in prea mute cuvinte si rumori altii cadeau…..Si parea…ca trierea fusese facuta caci unii erau insemnati cu un cap de tap iar altii aveau spirala deasupra si mergeau pe cercurile de lumina ale Bucurestiului care in timpul noptii deveneau spirala inaltarii. Si norii erau densi in anumite zile ……parand ca iau totul si in altele se dadeau la o parte lasand Soarele Divin sa straluceasca.

Si in timp ce priveam lucrarea…am simtit o pe Sfanta Teodora…..subtire, cu ochi luminosi….cu grai divin mangaind Totul. Si cand trupul meu se va intoarce in aceste pamanturi binecuvantate …atunci sa stii ca multe se vor schimba….si am vazut pamanturi crapand si apele inghintand …..gradini si culturi apoi un rasarit frumos viind peste cele ramase. Se scutura……timpul acest zabrelit. Si dupa toate…vei vedea Omul Nou ce se hraneste cu Foc Divin si bea Lumina.

Si am simtit imbratisarea si parca toate izvoarele graind prin ea. Si am simtit ca se deschid noi porti de lumina odata cu venirea moastelor ei in tara. Si i-am auzit din nou cuvintele. Sa fiti credinta, iubire, pace!!! Apoi….m-am uitat la MayRa si i-am simtit chipul linistit aratandu-mi ….cum in toate manastirile sfintitoare, Spirala de lumina ne cheama pe toti in aceeasi rugaciune, in aceeasi frumoasa traire, in Unime.

Apoi am simtit peste tot corpul acela de lumina …cum coboara ochii lui, viul divin, Isus Hristos.

Si am stiut ….ca prin Voia Lui, toate vor capata nou chip…in lumina TrezViei.

Am multumit MayRei…..si pastrand in suflet imaginea vie a luminatorilor……m-am intors in vers lumesc ca un tesator mic luminanand cu drag…….Departarea.