Multi oameni frumosi ma intreaba cum sa vorbeasca cu Centrul lor si mai ales cum sa simta, perceapa, raspunsul, insasi Glasul.

Daca v-ati apropiat de tringhiurile schimbarii incepeti sa va faceti iertarile fata de sferele ceresti( a iubirii, intelepciunii, rabdarii) in triunghiuri luminand teritoriile sufletului.( gasiti multe articole pe frecventaom despre Triunghiul Iertarii) Apoi dati drumul cuvantului interior catre Centrul asa cum povestiti cu cel mai drag Om din viata voastra.

……………..

Uneori rostesc doar versuri ce nu le stiu…vin pur si simplu, se aseaza creeand niste legaturi aurii intre Centrul meu( buchetul de raze care se formeaza acolo unde orizontala crucii care suntem se intalneste cu verticala crucii) si Marele Centru.

Si versurile curg raurind peste chipul si povestea mea pana cand simt ca micuta sfera aflata la intersectia( orizontalei cu verticala) incepe sa zburde, trinitatea interioara se dezvaluie si in jocul ceresc apare o fuziune, o contopire cu marea Sfera care se traduce in Pace, Bucurie de Tot si Toate, Iubire.

Cand sfera mica si incepe valsul ea atinge toti centrii superiori ca si cum si-ar cheama niste prieteni dragi in lucrare. Astfel incep raurile divine sa ne inunde aducand in portile ceresti proaspat hranite, revelatii, adanciri, insight-uri.

De multe ori ma opresc in lucrare sa o contemplu…lasand lacrima, versul, bucuria sa curga. Gandul e tacut doar mica sfera straluceste contopindu-se cu Marea Sfera si cu toate suratele ei in Sfant Numele Tau. La final o Sfera suntem si viata insasi Tandra Bucurie.

Si daca ati urmat cei trei pasi descrisi in alte articole, Triunghiul iertarii, Mantrele unimii, Versul Recunoastiintei si aveti nevoie de o indrumare, activati Graalul interior lasand cautarea, provocarea, visul sa vina cu Rosturile lor la Timpul Potrivit.