Va invit sa meditati asupra cuvintelor de mai sus, spuse de Isus. Intr-un alt pasaj din evanghelii vom gasi ” Sa aveti sare in voi si fiti in pace unii cu altii”Ce legatura exista intre sare si acest calm care trebuie sa domneasca printre oameni?

In anumite tari exista acest obicei de a intampina oamenii cu sare si paine ca semn de bun venit, o invitatie la armonie, pace, bucurie. Intr-una din conferintele sale maestrul Deunov spune: Numai prin sare, prin acest echilibru dintre intelectul si inima noastra, veti restabili pacea in voi si veti intelege lumea divina. Ca sa intelegem aceasta sare care reprezinta echilibrul dintre inima si intelect va trebui sa intram un pic in chimie si alchimie. Chimia defineste sarea ca produsul rezultat din actiunea unei baze cu un acid. Acidul este o substanta activa, dinamica ce poate fi asimilata principiului masculin iar baza este o subtanta activa, pasiva, receptiva, ce poate fi asimilata principiului feminin. Asadar sarea este copilul, fructul tatalui acid si al mamei, baza.

Tata, mama, copil, iata familia. Fie ca ne aflam in plan in plan fizic sau psihic sau spiritual, orice manifestare se bazeaza pe trei principii, primele doua dand nastere celui de-al treilea. Aceasta schema este repetitia celei originare: cele doua principii masculin si feminin, Tatal Ceresc si Mama Divina care se unesc pentru a crea. Tot ceea ce exista este produsul uniunii a doua principii, masculin si feminin. Adevarul este copilul intelepciunii si al iubirii, actiunea este roada gandului cu sentimentul si tot asa.

Si alchimistii lucreaza cu sarea, ea fiind creatia sulfului si a mercurului, prin sulf intelegand principiul masculin iar prin mercur …. principiul feminin.. sarea fiind vointa care reprezinta echilibrul ce trebuie sa domneasca in mod ideal intre cele doua. Vointa se exprima prin fapte …..omul aratandu-ne prin ele pana la ce punct a stiut sa sa creeze armonie intre intelect si inima, intre ganduri si sentimente. Prin corpul sau fizic el exprima bogatiile sufletului si ale spiritului ale caror instrumente sunt intelectul si inima. Prin corpul sau fizic, el invita divinul sa coboare in lume.

……..

Va invit sa plutiti lasand sarea sa va curete, elibereze, alinieze. Si pentru ca ne aflam in postul Pastelui, puteti impleti rugaciunea cu plutirea si spovedania. Intrand in samadhi incercati sa va faceti iertarile fata de tot si toate folosind Triunghiul iertarii sau simplu, dupa cum simtiti, apa divina si sarea fiind maestrii deghizati care va pot sustine in procesul eliberarii, taierii legaturilor, activarii de potentialitati nestiute.

In camera dedicata plutirii veti gasi un bazin, gans-uri si un somavedic, trei tehnologii care va sustin pentru a face mari integrari in viata voastra, deschizand portile unui noi etape pline de salturi, bucurii, sincronizari!!!!

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se 
combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor Plasmatice suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive care au la baza starea de GANS. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Oamenii din întreaga lume folosesc apă de GANS și GANS în diferite dispozitive și cure. Cu această tehnologie puterile de auto-vindecare ale unui organism sunt susținute la nivelul câmpurilor care construiesc / creează organismul însuși. Utilizarea agenților și proceselor chimice nu este necesară atunci când vedem viața ca nimic altceva decât rezultatul interacțiunii dintre câmpurile magnetice și gravitaționale.

Actiuni directe benefice asupra:
sistemului nervos,
sistemul circulator,
sistem limfatic.

Beneficii:
Echilibrarea corpului emotional,
Echiplibrarea corpului energetic,
Detoxifiere,
Regenerare ADN/ARN.

CE FACE TERAPIA PRIN PLUTIRE?

pentru corp:

– elimina oboseala

– relaxeaza muschii

– reduce durerile

– mareste acuitatea senzoriala

– imbunatateste calitatea somnului

– detoxifica organismul

– reduce nivelul hormonilor de stres

– creste productia de endorfine

pentru minte:

– creste activitatea emisferei drepte a creierului si ca urmare intuitia si creativitatea

– reduce depresia si anxietatea

– faciliteaza invatarea accelerata

pentru suflet:

– faciliteaza meditatia, cunoasterea de sine, auto-observarea

– ajuta la pastrarea starii de prezenta

– faciliteaza reconectarea la sine

– ajuta la accesarea starilor modificate de constiinta, mari intelegeri, vise lucide

……

Samadhi Tank