Exista niste voci moi si linistitoare in timp ce altele te incita la violenta. Unele sunt atat de limpezi si de cristaline incat il scufunda pe auditor intr-o baie de puritate si lumina iar altele intuneca totul sau trezesc senzualitatea. Unele te calmeaza iar altele te innebunesc. Unele te determina sa iubesti, altele te determina sa urasti. Unele indeamna la actiune, altele te paralizeaza.

 Daruindu-le unora o voce frumoasa, Cerul i-a pus in posesia unei mari comori cu ajutorul careia ei pot infaptui niste minuni. Ei nu stiu cum sa procedeze si mai ales nu cred indeajuns. Cantaretii sunt deseori niste copiii rasfatati care nu-si cunosc valoarea talentului si mai ales nu s-au gandit la cea mai buna folosire a lor. Ei trebuie sa aibe un ideal si sa-l impineasca. Un artist trebuie sa conduca fiintele catre Izvor si astfel numele sau va fi inscris in Cartea Vietii. Nu trebuie sa se ingriijoreze de propriul suflet …daca el salveaza sufletele altora, cineva va veni sa il salveze si pe al sau.

Celui care raspandeste in jurul lui bucuria, altii vor veni sa ii aduca bucuria.

 Daca aveti o voce frumoasa credeti ca aceasta inzestrare este pentru voi?

Nu, este pentru a infaptui o lucrare asupra altora. Cerul va va cere socoteala ai devreme sau mai tarziu despre felul cum ati folosit aceasta inzestrare  iar daca sunteti obligati sa raspundeti …Eu am folosit-o pentru a ma imbogati si a obtine gloria, eu am dorit sa-i distrez pe oameni, sa le flatez dorintele, capriciile, eu i-am cufundat in senzualitate, pasiuni. Ei bine daca asa stau lucrurile…va veti pierde Vocea.

 Exersati-va vocea cateva luni, cativa ani si intr-o buna zi vocea voastra va trezi numai natura superioara a fiintelor, natura divina…

 Sursa: Omraam Aivanhov