Atunci cand apare nemultumirea in legatura cu ceea ce faceti, puneti-va intrebarea: Ce ma anima? Ce ma cheama? Ce imi face sufletul sa zburde?

Apoi activati unul sau mai multe triunghiuri trezitoare si lasati intentia, intrebarea, cautarea sa se coaca inauntrul lor, fara sa va atasati de raspuns.

Triunghiurile trezitoare va lumineaza drumurile ca niste felinare iar darul va bolteste clipa, viata, inaintarea.

Nu va hraniti din nemultumire, ci intrebati-va Centrul. Exista o lege data de cei 24 de intelepti care ne ajuta sa aducem dintru inceput, de altadata merite care sa straluceasca in taina lui Acum.

Vocatia este sustinuta de cel putin 3 nuclee de lumina, trei daruri, trei haruri, trei potente, trei calitati, trei deschideri de SENS.

Ea este ca un soare care sa straluceste in centrul unui cerc format din trei triunghiuri sau mai multe sau chiar din centrul unui triunghi.

Nimic nu se desface dintr-o data fara sa fii fost gradinarit in mai multe vieti. De aceea va invit sa activati triunghiurile trezitoare ca sa aduceti la suprafata un dar pe care l-ati manifestat candva si alte calitati sustinatoare pentru ca din aproape in aproape PROPRIUL DRUM sa se contureze.

Iubiti ceea ce sunteti, imbratisati viul vietii, multumiti.

Din acest triunghi, totul radiaza iar intregul care sunteti glasuieste.

In taina lui Acum, unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau, vocatia voastra straluceste.