Intrarea in geometria sacra se face adeseori prin mici exercitii de vizualizare pe simboluri care va cheama: floarea vietii, crucea, triunghiul celest, simbolul infinitului, pomul vietii etc. Va propun sa va aliniati seara de seara astfel. Incepeti prin a face o mica introspectie insotita de triunghiul iertarii. Reflectati la faptele voastre, la cuvinte aruncate din gura de foc la emotiile personale proiectate pe ceilalti. Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. In centrul acestui triunghi pasiti spunand. Imi asum …..si vedeti ce se aseaza.

Apoi alegeti un simbol sa spunem Crucea si incepeti prin a vizualiaza pe verticala ei, chakrele. Porniti cu vizualizarea de la chakra 7 spunand: Salut Tatal, Mama Copilul din Mine sau Doamne Isuse Hristoase sau Imparate Ceresc si coborati pe fiecare centru cum ati desena de Sus in Jos cu lumina aurie o Verticala.Dupa ce ati ajuns la chakra intai mergeti catre mana dreapta apoi mana stanga descriind o Cruce. Apoi inchideti aceasta vizualizare conectiva facuta prin cuvant, imagine, traire imbracandu-va cu o sfera, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt Una. Simtiti Unimea. Repetati acest exercitiu de 3, 4, 5 ori simtind in fiecare centru lumina aurie si invocatia pana cand o traire frumoasa va va invalui si cuvintele vor atipi in Fuziune.

Ultimul pas este sa Multumiti aducand in interior, Zambetul. .

Daca ati incheiat lucrarea in voi este un bun moment sa va rugati pentru tara sau doar sa asezati Braul Maicii de jur imbrejurul tarii, in centru Crucea de lumina, deasupra Coroana Sfintilor si sa imbracati totul in Coloana Iubirii Divine. Sa fie iubire, intelepciune, pace!!!! sau Sa se ridice valurile! sau Sa fim Treimi in Unime!!!!

Chiar daca acest exercitiu vi se pare banal, daca sunteti aliniati si nu imprastiati, rupti, risipiti, prin canalul care sunteti si razele christului interior vor da glas Braului, Crucii, Coroanei, Luminii divina, activand din aproape in aproape chipul celest al tarii, pe care l-a vazut si parintele Arsenie Boca, Sundar Singh, Ioan Paul al Doilea etc

Chip celest, viu si lumina

Coboara in noi

Graieste prin noi

Suntem Una cu Tine!

In seara aceasta vom lucra cu aceste vizualizari conective. Va astept pe Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor. Despre acest atelier gasiti mai multe pe Frecventa Om