Din fiecare triunghi de lumina format din calitati divine, virtuti, deschideri de Sens tasneste Viul Divin, lumina lichida care ia forme pelate sau solare unind centrii transpersonali de cei de jos, hranind Omul cu aceasta Deschidere de Ceruri in el.

Stand la Sfanta Liturghie sau in comuniune cu florile sau intr-o contemplatie unimica, veti simti acest Viu Divin, aceasta inflorire cu freamat care va atinge crestetul coborand in cupa/ in Graal interior cu fior, bucurie, deschidere. Si parca toate pajistile interioare infloresc…si toata pasirea capata Sens deodata…infiorata de acest Viu Divin.

Cand va dati voie sa primiti Unimea in voi, gradinarind iubirea, armonia, pacea sau bucuria, cunoasterea divina, frumusetea sau blandetea, armonia, candoarea, aceste teritorii in nemarginirea lor…primesc ca rodire, acest Viu Divin, acest Fior Ceresc care anima Totul.

Uneori striviti de DeCeMie sau de Lacebunita, inlantuiti de Noaptea grea a Sufletului sau ahtiati dupa Consumisme, uitam sa ne deschidem cu Totul ca niste Cupe ale Unimii…….pentru a primi aceste scrisori Ceresti.

Calatorind cu ghizii mei in Templele Sufletului, am descoperit gradina Viului Divin, formata din 9 cercuri de lumina avand in centru o stea alcatuita din 8 triunghiuri din fiecare tasnind Viul Divin. Si am intrebat o pe AzaRa, AruN si Aria care este semnificatia acestei stele minunate fiecare varf atingandu-ti zarile si activand in tine, mari talcuiri. E steaua Maicii, cele 24 de laturi dezvelindu-i pe Intelepti sau Domnii Destinelor, fiecare triunghi reprezentand o putere triunica. Privind steaua in miezul ei argintat am primit in suflet chipul Mantuitorului, Viul divin tasnind din fiecare triunghi, luminand Calea, Adevarul, Viata. Si am lasat acest Viu sa ma patranda unind Cerul cu Pamantul in Sfant Numele Tau. Si o tasnire luminoasa…s-a intrupat prin cuvant:

Cu rauri de lumina

In gradina divina,

Ochii tai m-au condus.

In stea am pasit

Cu iubire, intelepciune, adevar am venit

In comuniuniune sa fim!!!

Viul divin sa-l primim!!!!

…..

Gradina Viului Divin este vizitata in fiecare noapte de sufletele curate, frumoase, radiante care s-au pregatit de cu seara sa faca aceste calatorii inaltatoare, spaland prin rugaciune, spovedanie, meditatie, covoarele zilei. Si pasind in fiecare triunghi al stelei veti simti noi lumi ca se deschid in fata voastra in alte dimensiuni ale fiintarii, fiecare forta triunica fiind o poarta de lumina.

Treime in Unime, graieste prin mine, rescrie prin mine, faptuieste prin mine, Sunt Una cu Tine!!!!

Si fiecare varf de munte atins prin trairi, salturi de intelegere, bucurii divine este un triunghi de esente ce se tine de mana cu o alta forta triunica, activand la Centru, Steaua care Esti. Nu va speriati ca prin constanta nu ati atins marile altitudini, fiecare buchet de calitati insorite va conduce la varful vostru de munte, un varf dintr-o alta viata tinandu-se de mana cu varfurile din aceasta viata, toate alcatuind o hora stelara in marea dezvelire.

….

Va invit pe 20 sept la ora 18 30 la un atelier dedicat Trecerilor, Dezvelirilor, Darurilor Ceresti, Initierei in Steaua cu 8 Colturi, Viului Divin, Consiliului Inteleptilor

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Pacea sa va conduca la Varful Adevar si Viul Divin sa va fie Calauza!!!!!