De multe ori fugim de Acum imbratisand viforos trecutul si viitorul comentandu-le mai mult decat primindu-le la masa unimii…. si iubindu-le.(fie ii rastignim pe oamenii cu care ne-am intalnit in trecut sau aruncam focul pe imprejurari, situatii, provocari fie suntem deja nemultumiti de viitor.)

Vizualizati ca cinati in taina unimii cu cei care au fost judecatorii, calaii, asupritorii vostri, ca ii imbratisati in chip christic conectandu-ne la esenta lor minunata, ca sufletele voastre isi trimit pe raze….iubire, caldura, bucurie. Sunt exact parintii lumesti pe care ii meritati, sunt potentatorii care va dezvaluie temele, darurile, salturile de intelegere care va cheama, sunt indrumatorii deghizati de care pasii vostri au nevoie.

Si daca reusiti sa-i acceptati de jur imprejurul mesei frumoase, luminoase, rotunde si sa-i imbratisati cu iubire, caldura, blandete asezati la mijloc intre voi si ei braul Maicii Domnului avand in mijloc Graalul iar deasupra puneti cu simpla intentie Salba de Bucurii. Sunt trei simboluri care vor vindeca, aseza in Sfant Numele Tau si inalta aceste relatii.

Incercati sa chemati la aceasta masa a unimii si elemente din viitor pe care sa le imbratisati cu recunostiinta pastrand viu prezentul in conul prezentei.

De jur imprejurul vostru se pot afla graimi treimice formate din sfinti, maestri, indrumatori de lumina. Pe ei ii puteti invoca in acest joc cosmic ca sustinatori pentru procesul de vindecare, trecere, activare a unimii in familia dvs.

In adevar totul se rescrie in chip divin atunci cand alegem sa privim lucrurile din Centru atingand cercul oamenilor si relatiilor cu triunghiuri graitoare ce pot transforma mari poveri ale trecutului in frumuseti intregitoare.