Viteza de indumnezeire este capacitatea de a vedea, intelege si integra divinul din Tot si Toate. O simtim in centrul tuturor triunghiurilor formate din virtuti pentru ca ea se dezvaluie ca un mic soare ce creste pe masura ce noi cultivam constient relatia noastra cu Cerul si Pamantul. ( Unesc Cerul si Pamnatul in Sfant Numele Tau. Faca se Voia Ta, Doamne!)

La scoala vietii pe aceasta planeta suntem invitati sa ne facem lectiile de viata nu cu impietrire, orgoliu, suparare sau cu furie, neacceptare, neiubire sau cu regrete, resemnare, neiertare ci cu blandete-iubire-intelepciune, bucurie-acceptare-rabdare, frumusete-caldura-acceptare.

Pe masura ce ne rafinam atitudinea si devenim forte treimice in actiune simtim cum aceasta viteza de indumnezeire creste scotandu-ne din rezonante malefice, razboaie cu ceilalti si cu noi care durau poate de multe vieti, din noduri karmice, din aresturi ale iubirii, din bucle existentiale, de pe spirale descendente.

As traduce aceasta viteza de indumnezeire ca fiind un mare salt de intelegere ce dezvaluie caracterul divin, omul nou, fiinta-Graal, forta treimica in actiune.

Cu alte cuvinte temele de viata si-a dezvelit buchetul de daruri care au declansat pe cerul interior multe salturi de integere ce au activat in centrul triunghiului…..luminatorul.

Viteza de indumnezeire a crescut in aceasta viata de bacalaureat la multe spirite de varsta medie si mare care au accelerat procesul de christicizare cultivand virtutile sau facand valsul cu triunghiul, eliberand roluri vechi dar si imbracandu-se cu cu intelegeri noi, intrand in Cerurile Unimii, dezvelindu-si povestea, maretia, frumusetea intru Hristos.

Cunoasterea divina e pretutindeni insa capacitatea de integrare a ei presupune multi decriptori interiori, organe divine, virtuti ce conduc omul nou la propria lui radianta.

Ca sa mariti viteza de indumnezeire …….primul pas este receptivitatea ( deschideti Graalul interior si lasati legea primirii sa va ghideze). Priviti cu ochi ceresti tot ceea ce vine catre voi si ca provocare, experienta, plata. Deschizandu-va veti simti darul experientei si integrand acest dar veti percepe marile salturi de intelegere care se traduc in comportamente noi, metacapacitati, deprinderi inaltatoare, un caracter divin.

In centrul triunghiului se dezvaluie inteleptul echilibrat, forta trinitara in actiune, omul radiant care cu o viteza mare de indumnezeire, unind potentialul cu manifestul patrunde in Cerurile Unimii, se topeste in imensitatea lui Dumnezeu.

Desenati un soare cu raze-relatii si numiti fiecare relatie….relatia cu mama, relatia cu fiica, relatia cu tatal. Ce viteza de indumnezeire am pe fiecare raza-relatie? Postiti 3 zile si cereti de la ghizii vostri sa mergeti in Cerurile Unimii. Pana acolo triunghiul divin, forta trinitara primita la nastere va va insoti. Ce vi se dezvaluie?

Pentru a sustine procesul eliberati de pe fiecare raza-relatie, roluri limitative, judecati, nelinisti facandu-va iertarile. Limpeziti drumul catre soarele interior.

In cuplu viteza de indumnezeire creste cu fiecare provocare transformata in iubire-blandete-intelepciune sau in iertare-caldura-bucurie sau in smerenie-credinta-bunatate. Daca provocarea se traduce inca in neacceptare-neiubire-neiertare si inca va mai intoarceti la aventura sotului reprosuandu-i ratacirea dupa cateva luni sau ani atunci viteza de indumnezeire individuala si a cuplului nu a crescut.

Cu fiecare lectie trecuta transformata in daruri si unitati de intelegere, viteza de indumnezeire in cuplu aduce mai multe valsuri ceresti, mai multe inspiratie, flow, mai multa bucurie, unime, deschidere in vers divin.

Va invit pe 6 august sa schimbam impreuna chipul relatiilor noastre marind viteza de indumnezeire.

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cat? intre 30-80 ron

Iubire, armonie, pace!