Viteza de indumnezeire este capacitatea de a primi, intelege si integra divinul din Tot si Toate. O simtim in centrul tuturor triunghiurilor formate din virtuti pentru ca ea se dezvaluie ca un mic soare ce creste pe masura ce noi cultivam constient relatia noastra cu Cerul si Pamantul. ( Unesc Cerul si Pamnatul in Sfant Numele Tau. Faca se Voia Ta, Doamne!)

La scoala vietii pe aceasta planeta suntem invitati sa ne facem lectiile de viata nu cu impietrire, orgoliu, suparare sau cu furie, neacceptare, neiubire sau cu regrete, resemnare, neiertare ci cu blandete-iubire-intelepciune, bucurie-acceptare-rabdare, frumusete-caldura-acceptare.

Pe masura ce ne rafinam atitudinea si devenim forte treimice in actiune simtim cum aceasta viteza de indumnezeire creste scotandu-ne din rezonante malefice, razboaie cu ceilalti si cu noi care durau poate de multe vieti, din noduri karmice, din aresturi ale iubirii, din bucle existentiale, de pe spirale descendente.

As traduce aceasta viteza de indumnezeire ca fiind un mare salt de intelegere ce dezvaluie caracterul divin, omul nou, fiinta-Graal, forta treimica in actiune, inteleptul radiant.

Cu alte cuvinte temele de viata si-a dezvelit buchetul de daruri care au declansat pe cerul interior multe salturi de integere ce au activat in centrul triunghiului…..luminatorul.

Viteza de indumnezeire a crescut in aceasta viata de bacalaureat la multe spirite de varsta medie si mare care au accelerat procesul de christicizare cultivand virtutile sau facand valsul cu triunghiul, eliberand roluri vechi dar si imbracandu-se cu cu intelegeri noi, intrand in Cerurile Unimii, dezvelindu-si povestea, maretia, frumusetea intru Hristos.

Cunoasterea divina e pretutindeni insa trairea si integrarea ei presupune organe divine adica virtuti ce conduc omul nou la propria lui radianta.

Ca sa mariti viteza de indumnezeire …….primul pas este receptivitatea ( deschideti Graalul interior si lasati legea primirii sa va ghideze). Priviti cu ochi ceresti tot ceea ce vine catre voi si ca provocare, experienta, plata. Deschizandu-va veti simti darul experientei si integrand acest dar veti percepe marile salturi de intelegere care se traduc in comportamente noi, metacapacitati, deprinderi inaltatoare, caracter divin.

In centrul triunghiului se dezvaluie inteleptul echilibrat, forta trinitara in actiune, omul radiant care cu o viteza mare de indumnezeire, unind potentialul cu manifestul patrunde in Cerurile Unimii, se topeste in imensitatea lui Dumnezeu.

Desenati un soare cu raze-relatii si numiti fiecare relatie….relatia cu mama, relatia cu fiica, relatia cu tatal. Ce viteza de indumnezeire am pe fiecare raza-relatie? Postiti 3 zile si cereti de la ghizii vostri sa mergeti in Cerurile Unimii. Pana acolo triunghiul divin, forta trinitara primita la nastere va va insoti. Ce vi se dezvaluie?

Pentru a sustine procesul eliberati de pe fiecare raza-relatie, roluri limitative, judecati, nelinisti facandu-va iertarile. Limpeziti drumul catre soarele interior.

In cuplu viteza de indumnezeire creste cu fiecare provocare transformata in iubire-blandete-intelepciune sau in iertare-caldura-bucurie sau in smerenie-credinta-bunatate. Daca provocarea se traduce inca in neacceptare-neiubire-neiertare si inca va mai intoarceti la aventura sotului reprosundu-i ratacirea dupa cateva luni sau ani atunci viteza de indumnezeire individuala si a cuplului nu a crescut.

Cu fiecare lectie trecuta transformata in daruri si unitati de intelegere, viteza de indumnezeire in cuplu aduce mai multe valsuri ceresti, mai multe inspiratie, flow, mai multa bucurie, unime, deschidere in vers divin.

2020 se traduce astfel: primul 2 este mama al doilea 2 este fiica. A doua sfera din triunghiul celest este mama, sotia, divinul feminin. Mama-fiica ne invita in Centru sa crestem viteza de indumnezeire, sa ne luam vesminte noi, sa capatam chip christic. Daca adunati cifrele ele va conduc la 4, crucea, simbol celest mai vechi decat ortodoxia prin care unim Cerul si Pamantul. Pe orizontala ei este misiunea noastra lumeasca pe verticala misiunea cereasca. Cand suntem conectati, prezenti, intru Dumnezeu lucram atat verticala spirituala cat si orizontala lumeasca traducand voia Domnului intru Totul, Precum in Cer asa si pe Pamant.

In 2020 e important sa ne imbracam cu atributele mamei si ale fiicei, asezand alaturi de calitatile barbatesti, radiantele divinului feminin. Este un an de dezvelire, asezare si reasezare, inaltare pe cruce. Activati un triunghi de daruri sau unul format din atributele divinului feminin. Luati-l cu voi in toate calatoriile spirituale, in activitatile zilei, in tot ceea ce ganditi spuneti, faceti. Cum se cascadeaza el in viata voastra?Ce comportamente noi se activeaza?

2 inseamna si relatie. Incercati sa aduceti pe orice raza-relatie, Treimea. Cand ceva nu merge in relatia cu x, spuneti: Treime in Unime graieste pentru mine in sufletul lui X/ Roaga-l sa ma ierte, Eu il iert si imi doresc ca iubirea, armonia, pacea sa ne calauzeasca in Tot si Toate

2 cu 2 fac 4. Daca va uitati la o biserica veche veti vedea un patrat deasupra caruia se afla un un triunghi deobicei pictat in albastru in centrul caruia se afla ochiul divin. Anul acesta va scoate la suprafata si restantele noastre legate de patratul materiei: atasamente, excese, dorinta de a acumula, mai multe business-uri, credinte limitative, frici, aresturi financiare, blocaje profesionale, suparari legate de pierderi. Nu va grabiti sa va razbunati sau sa mai faceti noi calcule sau sa va ganditi din nou….la mai mult. Urcati in triunghiul spiritului cu meditatia, contemplatia, rugaciunea, activati Graalul interior si lasati curgerea divina sa va ghideze. Ce se aseaza in cupa interioara?