este capacitatea noastra de a intra pe spirala inaltarii, unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau. Ea este mare cand ne aflam in triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale unimii facand salturi de intelegere prin care potentialul nostru se uneste cu manifestul si mica cand amanam integrarile, internalizarile, intelegerile ramanand in bucle emotionale generate de unul sau mai multe triunghiuri limitative.

In viul treziei, valsul sferelor pe spirala inaltarii ne reveleaza omul indumnezeit si insasi Imparatia. Cu totii suntem chemati sa ne intregim, sa recapatam aripile, sa ne inaltam.

In deslusirea ei ne intalnim cu tainele, legile divine, contractele de suflet, pasirea noastra in Unime, triunghiurile de lumina. Cifra din centrul mandalei numerologice ne dezvaluie aceasta viteza de indumnezeire, darurile, Calea, propria radianta, puterea, frumusetea in Unime. 

Gandind, vorbind si traind in Dumnezeu, viteza noastra de recunoastere, dezvaluire, stralucire in Unul-Una creste, invitand Sfera care Suntem sa comunice in Unime cu alte Sfere, iubind Totul, Impartasind.

Viteza de indumnezeire capata grai pe spirala intrebarilor, a temelor, a darurilor conducandu-ne cu ajutorul triunghiului Cauta si vei Afla-Bate si ti se va Deschide-Cere si ti se va Da catre varful muntelui interior.

Sigur e mai simplu sa baltesti ramanand la campie cu toate preocuparile si intr-un singur anotimp al victimizarii sau al tapului ispasitor insa cat vei putea sta aici? Primavara interioara te va invita la curatare prin Rafael, vara te va coace cu ajutorul lui Uriel, toamna de te impinge catre roada cu sprijinul lui Mihail iar iarna te va sustine sa te inteleptesti cu ajutorul lui Gabriel.

Recunoscand varfurile anotimpurilor interioare, viteza de indumnezeire creste aducand in cupa unimii, Implinire( activarea plinului care esti).

Iesiti din intrebarea De ce eu? De ce mie?

Cautati sa va inteleptiti pasirea afland care este perluta, diamantul, aurul cu care vin situatiile, provocarile din viata dvs. Ce tema vi se dezvaluie din spatele norului emotional? Cum puteti activa soarele christic? Care este darul acestei treceri? Ce va spune aceasta schimbare in clarul sufletului? Ce bucurii mijesc din spatele muntelui tradarii? Ce triunghiuri formate din virtuti va sustin in aceasta etapa?

Continuati drumul fara sa va mai intoarceti la durere. Atunci cand va scade lumina, toate suferintele revin, atunci cand creste lumina, totul capata Sens. Viteza de indumnezeire descrie forta cu care vedeti, simtiti, traiti varful de munte al unei situatii fara a va judeca pe voi sau pe ceilalti. Si muntele darurilor si al intelepciunii se dezvaluie la fel si spirala inaltarii iar omul indumnezeit radiaza.

Sunt multe treceri pe care le facem in noi, indumnezeind materia. Imbratisati schimbarea asa cum vine chiar daca triunghiurile formate din  atasamente-comfort-banii sau dipret-orgoliu-mi se cuvine sau furie-neacceptare-frica, fac zgomot.

Atunci cand provocarile sunt multe, cautati in miezul vostru soarele cu care puteti lumina cararea si dati glas acelui triunghi de virtuti sa spunem iubirea-rabdarea-intelepciunea. Se ridica norul?

In spatele soarelui fizic, se afla soarele christic format din trei sfere( sfera mama-sfera tata-sfera copil). Drumul catre indumnezeire presupune limpezirea relatiei noastre cu sfera mama, sfera tata, sfera copil, activarea darurilor, stralucirea noastra in Impreuna-Una.

Mariti viteza de indumnezeire, spalandu-va chipul in Triunghiul Iertarii. Apoi pasiti in Templul Unimii marturisind astfel: Sunt Unime, Iubire, Bucurie, Intelepciune, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Triunghiul iertarii curata, spala, limpezeste pentru a pasi in Unime, in valsul sferelor, in bucuria indumnezeirii.

In-dumnezeu inseamna (in intregul care sunt cu Tine-Una.)