este specific Omului viu, cald, deschis in Tot si Toate. Visul acesta este un fir divin animat de o PROVOCARE dar si de o BINECUVANTARE care iese la suprafata alimentand PREZENTUL CU MII DE SENSURI. In adevar el este o frecventa care se activeaza in exercitiul Indumnezeirii. Visul in unime este o reversare de Sens care poate aparea cu ochii deschisi in timpul somnului profund, in atipeala sau in trialogul cu un om frumos. Se deschide cu o poveste, o imagine sau o calatorie plina de talc animand teritoriile Intregirii.

Visul in Unime apare cand sufletul si viata noastra s-a mutat in Unime. Nu poate fi creeat din pasi, secvente, urmand un anumit protocol. El tine de A FI in SFANT NUMELE TAU.

Visul acesta isi are radacinile in Cartea vietii tale pe care ai studiat-o in viata dintre vieti si in toate momentele tale de adancire detasata. El devne peste timp o calauza aducand in petalele CLIPEI, un SENS UITAT, sau N SEMNIFICATII NEVAZUTE.

Visul in Unime se desface in CUPA GRAALULUI cu MAESTRII INALTATI alaturi dezvaluind REALITATEA DIVINA SI VISUL in care TRAIM cu TOTII.

In adevar Visul in Unime este Ochiul Divin care se deschide si pe a carui retina citim Viata noastra si a Tuturora in Impreuna Una.