Pe firul divin al acestei vieti multe vise mi-au limpezit faptura, scuturandu-ma de molozul unor clipe aducandu-mi in rasarit o bolta de daruri si miresme.

Primul vis cel de la 9 ani in care strabateam campurile cu trusa de limpezit sufletele unind lumile intre ele, mi-a fost nu doar prieten ci si calauza in marile decizii ale vietii pentru ori de cate ori incercam sa ma abat de la Calea agreeata cu ghizii mei prin Contractul Spiritual, Visul revenea deschizandu-mi noi teritorii ale intelegerii. Si ceea ce s-a adaugat in trena acestui vis au fost dragalasele daruri din trusa de limpezit suflete.

Apoi visul de la 18 ani in care zburam peste focul malefic cheamand cu toata faptura pe Maica, la final Fuzionand cu ea, – a fost si el un alt indrumator pentru Calea pe care am ales-o… far care mi-a luminat pasii, deschizator de Sensuri, Sustinator.

Mai tarziu visul care s-a ridicat pe bolta rodirii, unind buchetul de sensuri de la 9 ani cu cel de la 18 si 27 a fost un templu cu peretii descriind cronika akasa, cerul plutind peste templu iar noi oamenii recunoscand Unimea, bucurandu-ne si imbratisandu-ne in Sfant Numele Tau.

Pe varsta valului( adunati ziua nasterii cu luna si veti obtine cifra care descrie varsta valului, ex 7 nov, 7 plus 1 plus 1 egal 9) apar aceste vise-poarta care va cheama pe bulevardul divin sau va ajuta in rodire, vise care ne sprijina cresterea in Impreuna-Una.

Desenati o bolta formata din 3, 5, 7 sfere de lumina. Cautati acele vise care v-au deschis anumite porti de intelegere. Gasiti-le geometria, culoarea, sensul.

Asezati-le pe o linie curba. Meditati.

Intorceti-va la aceasta bolta de daruri seara de seara pana cand toate sensurile vi s-au asezat in cupa sufletului.