Visele sunt porți către supranumi sau sublumi depinde cât v-ați pregătit pentru Templul Somnului. Și dacă vreți sa călătoriți, limpeziti pașii vieții pregătind liftul celest format din autospovedanie- rugăciune-spirala florilor de lumina sau din introspectie-contemplatie-recunostiinta sau din cărți de lumina-constientizari-bucurii. Nu poți urca în cerul 8 sau 9 cu sufletul încărcat și o conștiință greoaie atinsa de multe greșeli. 

Curatati chipul interior pasind în Triunghiul iertării. Doamne Iartă-mă și dezleaga-ma de toate greșelile și păcatele pe care le-am făcut acum și altădată cu voie și fără voie fata de X, Y, Z, Eu mă iert și mă dezleg, Sunt Una cu Iertarea, Iubirea, Pacea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt. Și după ce v-ați limpezit, rugați-va pentru oras, țară, planeta și mulțumiți. Apoi cereți sa mergeți în Templul Înțelepciunii sau în Templul Iubirii. 

În vechea Lemurie calatoream cu sufletul în vechea Atlantida zburdam in trena noptii…..cu spiritul. Și iata ca reluam drumul făcând mai întâi în noi căsătoria chistica suflet-spirit și apoi cu trenul nopții accesam supralumile, visele initiatice fiind revelatoare pentru noua etapa, noul drum, noua poveste. 

Începeți sa renunțați seara la baltitul în fata televizorului sau la risipa de energie din fata calculatorului. Aceste conduite energofage și cronofage va conduc în zona undelor beta, beta înalte, tinandu-va intr-o zumzăială interioară care nu va permite sa călătoriți prea sus ci foarte aproape de pământ colecționând vise reziduale sau coșmaruri. Acest somn deloc sprințar spală o parte din stările noastre greute însă nu nu înaltă. 

Se spune ca domnul nostru Isus Hristos dormea trei ore și apoi se ruga încă trei ore și cu burduful proaspăt încărcat de lumina și de Sens, făcea minuni. 

Haideți sa deschidem împreună poarta somnului lucid și a visului înălțător!!!