Capacitatea de a visa inaltator este specifica omului care a spart coaja de ou, imbratisand ca sfera, idei inaltatoare, sentimente radioase, fapte in Unime. In adevar ea este o frecventa care se activeaza in exercitiul Indumnezeirii. Visul in unime este o revarsare de Sens care poate aparea cu ochii deschisi sau in timpul somnului profund, in atipeala dulce pe peste zi sau in trialogul cu un om frumos. Se deschide cu o poveste, o imagine sau o calatorie plina de talc animand teritoriile Intregirii. Visul in Unime apare cand sufletul si viata noastra recunosc si imbratiseaza legile Unimii. Nu poate fi creat din pasi, secvente, urmand un anumit protocol. Visul acesta isi are radacinile in Cartea vietii voastre pe care ai studiat-o in viata dintre vieti si se dezvaluie in toate momentele tale de adancire detasata. El poate deveni o calauza aducand in petalele CLIPEI, un SENS UITAT, anumite semnificatii, o piesa din puzzle-ul vietii, revelarea scopului pentru care esti aici, marile  daruri, lucrari de lumina.  Visul in Unime se desface in CUPA GRAALULUI cu MAESTRII INALTATI alaturi reveland REALITATEA DIVINA ca vis in Unime.  

           Primul vis in Unime pe care l-am avut a fost acela de a ma muta de la Nerva Traian la Piata Sudului pentru a onora cu ingerii sudului, lucrand cu energia fiului, acel loc. Stiam ca sunt in acel vis unul din cavaleri ai Unimii chemati sa apere, sa sustina, sa lucreze pe Cruce, Unind Cerul si Pamantul….misiunea mea fiind in Sud. Si am stat in Aparatorii Patriei, 20 de ani bucurandu-ma de niste apusuri incantatoare dar si de lucrari frematatoare facute ziua si noaptea alaturi de multi alti aparatori ai patriei. Al doilea vis s-a repetat de 3 ori. Ma mutasem deja pe Panselelor( in sud) pe locul unde un vechi schit arsese si biserica din fata casei avea mari probleme legate de venirea enoriasilor. Pe scurt nu avea energia primirii. Visul se dezvelea astfel: biserica era retezata pana la mijloc, locul, oamenii, preotii cerandu-mi ajutorul sa refacem templul, initial, biserica dintru Inceput. Si de fiecare data vedeam curbuee tasnind din zidurile retezate unind apartamentul de la parter si vechiul schit de  biserica din fata. Era un sentiment de intregime, bucurie si Unime cand curcubeele incepeau sa lucreze creend punti luminice. Ceea ce am simtit sa fac a fost sa invit fieacare doamna care venea la initieri reiki, curatari, trailog sa treaca pe la acea biserica , sa se roage, sa aprinda luminari. Visul avea si un moment inaltator: preoteasa si preotul tinand Graalul, Impreuna, deasupra fiind Cununile Cerului. 

Al treilea vis in Unime se leaga de Noul Bucuresti si chipurile lui. Si pentru ca in piata Unirii sunt multe piramide ale Unimii si temple ale Unimii, constant imi fac drum in acea zona pentru a participa la lucrarea ce tine de fuziunea centrului vechi cu centrul nou, la schimbarea la fata a acestui Bucuresti, la nasterea acelui Salem despre care vorbea Sundar Singh, parintele Arsenie Boca si alti preoti sau initiati. 

 Visele din Unime( adica din Cerurile Unimii, de la 8 in sus) sunt chemari, activari, acordaje, calauze pentru a onora pe Cale misiunea cereasca pentru care ati venit. Ele se repeta pana cand va recunoasteti rolul, povestea astfel incat raspunzand Cerului, Pamantul  de sub picioarele voastre sa  se spiritualizeze. Aceste vise pregatesc noi etape, noi anotimpuri in evolutia noastra. 

Deschideti Graalul interior lasand visul in Unime sa va calauzeasca. Cristalizati ideea in Cuptorul Gratiei si reveniti la ea cu Bucurie. Aveti incredere in visele luminoase. Pot fi far pentru viata voastra.