Vă anunțăm că au fost deschise înscrierile la cursurile de meditaţie Anapana pentru copii cu vârste între 8 şi 18 ani, organizate de Fundaţia Vipassana România în anul 2019, pe site-ul www.ro.dhamma.org, secțiunea “Cursuri pentru copii și adolescenți”.

Următoarele cursuri vor avea loc în Cluj-Napoca în ziua de 06 octombrie, respectiv în Bucureşti în ziua de 13 octombrie pe Vasile Stroescu nr 14 in centrul Frecventa Om. Ambele cursuri se vor desfăşura între orele 8.30 şi 17.00.

Înscrierile se mai pot face online la adresa https://www.dhamma.org/ro/schedules/noncenter/ro, până cel târziu în data de 4 octombrie ora 20.00 pentru cursul de la Cluj, respectiv 11 octombrie ora 20.00 pentru cursul de la Bucureşti.

Cursurile anterioare au fost încununate de succes, fiecare participant meditând cu sârguință și seriozitate, chiar dacă pentru unii a fost poate mai greu, fiind pentru prima dată la un astfel de curs. Cei care doresc să participe și la cursurile din octombrie 2019 sunt rugați să completeze ca și anul trecut cererea de înscriere aici: https://www.dhamma.org/ro/schedules/noncenter/ro

Dacă cunoaşteţi copii sau adolescenţi interesaţi de aceste cursuri, vă rugăm să le semnalaţi site-ul www.ro.dhamma.org (şi să le daţi broşura ataşată la acest mesaj), unde vor găsi o prezentare şi detalii despre înscriere.

La curs sunt acceptaţi doar copiii care doresc personal să participe şi nu pot fi acceptaţi cei dezinteresaţi, care sunt înscrişi de către părinţi.

Cu cele mai bune urări,

Comitetul – Cursuri de copii al Fundaţiei Vipassana România