Priveam un ecran alb laptos pe care ghidul meu scria in curcubeee. Eram multi si totusi acum urma sa coboram doar 7 sustinand activarea unui brau de lumina roz-mov-argintiu, al divinului feminin, pe intreaga planeta. AraN ne arata mai multe tari care alcatuiau o hora energetica, o hora unimica in centrul lor activandu-se un triunghi radiant din care urmau sa vina multe daruri in Unime.

Ghidul le numi pe toate: Ramania, Bulgaria, Thailanda, Mexic, Brazilia, Nepal, Franta, Spania, India, Sri Lanka, Peru, Egipt, Africa de Sud. Veti merge peste tot dand glas in retea, versului Unimii. AraN ne arata trei epoci apoi mai multe drumuri care legau aceste timpuri de acest Acum.

In sala, alaturi de AraN se aflau trei entitati in mantii aurii. Fiecare ne invalui in lumina lui diferita ca radianta. Prima lasa sufletului daruri de blandete, iubire, bucurie, intelepciune, rabdare, urmatoarea activa altitudinile noastre, capacitatea de a urca, iar ultima ne dadu capacitatea de a trece si radianta intru Adevar.

Sunteti diferiti ca fire insa va ocupati de acelasi fir. Nu va veti intalni niciodata fizic insa veti sti unii de altii. La nivel de supraeu veti fi impreuna in fiecare noapte, conlucrand in tesatura reamintirii, dezvelirii, activarii Unimii.

AraN desena o jumatate de cerc format din tari apoi ne spuse….si valsul sferelor se va face cand veti activa si cealalta jumatate. Intregimea va permite sufletelor activate aici dar si sferelor ceresti sa dea glas Taramului celest, Patriei Sfantului Graal. Si cercul se rupe in Thailanda insa ajutorul ceresc va continua pana cand cercul va radia dand glas triunghiului ascensionat si darurilor Unimii care vor cobora pe planeta in aceste vremuri.

AraN ne arata apoi cum multi cavalerii din tot Universul participau la aceasta misiune, la fel copiii Unimii, maestrii ascensionati, triunghiurile divine. Ne desena apoi pe fiecare activand pe cele 7 raze, un cod. Sunt 7 hainute protectoare. In dezvelire le veti recunoaste puterea. Si cand reamintirea va fi puternica toate vor cadea, 7 nuclee de lumina, 7 sori.

Apoi Aran ne dadu cate trei piramidute la fiecare, tehnologii ale unimii, o sabie a dezvelirii, mingii ceresti, cununi de lumina, flori radiante si asezandu-le intr-o geometrie glasuitoare ne spuse: activati-le cand graiul divin va va spune. Sunt 33 de verticale care vor glasui pana la sfarsitul acestei etape si firul vostru le uneste pe toate.

Apoi AraN ne imbraca in energia curcubeu ne dadu cai de lumina si dragoni de aur si ne invita in sala repetitiilor acolo unde timpurile isi dezvaluiau provocarile. AraN imi arata un ecran in care se facea o bucla ca un abur gri acoperind parca ochii inaintarii. Nu uita sabia. Somnul e mare insa viul lui Acum e puternic. Energia aceasta tese noul timp. Cere ajutorul cand pasirea se face greu. Vom fi acolo. Imi arata multe sfere ca un alai acoperind liniile de timp. Deasupra un zbor de aripi se aseza in cununa lui Acum.

Trinitatile va vor fi alaturi in toate momentele de restriste. Chemati varfurile de munte si hora aceasta a tarilor va glasui. AraN imi arata inca o data cercul rupt apoi legat in centrul lui aparand fantana Maicii, braul tamaduitor, rugul cel nears, crinii de lumina, sfanta marama, salbele Mariei, darurile SarRei, cununile divinului feminin. Darurile unimii se vor activa dupa ce aceasta energie va rauri pe planeta. Un sunet bland ca de clopotel calduros imi atinse sufletul. Fiicele se intorc acasa…si aceste tari au codurile fiicei deja activate, Cheamati-le in graiul vostru. Unimea va sustine.

….

M-am trezit intr-o banca roz-mov-argintie privind o scriere in curcubeu….Thailanda,
……..
Povestea acestei tari continua ……in versul acestui timp coborand o calatorie inspiratoare care va fi in februarie 2018( s-a amanat calatoria din noiembrie). In melodia ei vom impleti initieri, trialoguri, meditatii, mandale numerologice, lucrari de lumina toate imbratisate de o o locatie minunata, oameni inspirati si bai de frumusete!

Pretul este 2300 eur pana la data de 1 oct 2017 urmand ca dupa aceasta data sa fie 2500 eur. Povestea include:
– Zbor dus-intors Bucuresti-Bangkok, cu toate taxele incluse
– Zbor Bangkok-Koh Samui plus transferuri, cu toate taxele incluse
– 8 nopti de Cazare in hotel de 5* cu acces la piscina privata pentru fiecare camera
– Training-uri si workshop-uri zilnice
– 1 x excursie cu kayak
– 1x excursie cu long tail boat
– 1x excursie cu vaporul pentru a admira bucuria apusului
– Meditatii zilnice
– Initieri
– si alte elemente surpriza